08 Ekim 2012, 21:35 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Kadıboğan (Revaniye) Kadıboğan (Revaniye) Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Kadıboğan (Revaniye) malzemeleri
Kadıboğan (Revaniye): Lezzet yemek tarifleri arasında özel bir yeri olan tatlılara harika bir örnek. Yumuşatılmış tereyağı ve unu geniş bir kaba alıp yoğurun. Hamur kıvamına gelince ceviz büyüklüğünde parçalar yapın. Yağlı kağıt serili tepsiye dizin. önceden ısıtılmış 180 dereceye ayarlı fırında kızarıncaya kadar pişirin. Bir tencerede su ve toz şekeri kaynatın. Kaynayınca limon dilimini ilave edip ocaktan alın. Kurabiyelerin üzerine şerbeti döküp iyice çekmesini sağlayın. Kaymak ve toz fıstıkla süsleyin. Servis yapın. Kadıboğan (Revaniye) artık hazır, afiyet olsun | |
|
Etiketler |
kadıboğan, revaniye |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |