Vişneli Etimek Tatlısı (reçelden) 1 paket tuzsuz etimek 200 gr. vişne reçeli 1 su bardağı su Muhallebisi için: 4 çorba kaşığı pirinç unu 2 çorba kaşığı nişasta 5 çorba kaşığı şeker 2 su bardağı süt 1 paket vanilya 1 su bardağı su Pirinç unu, nişasta, şeker ve vanilyayı bir tencerede karıştırın. Üzerine su ve sütü ekleyin, koyulaşıncaya kadar karıştırarak pişirin. Vişne reçelini suyla sulandırıp tencerede bir taşım kaynatın. Etimekleri tepsiye dizin, üzerine reçelli sudan gezdirin. Üzerine bir kat muhallebi dökün. Malzeme bitene kadar bir kat etimek, reçelli su, bir kat muhallebi şeklinde tepsiye dizin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:45. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net