Kabak Tatlısı (2 tarif) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler:
Kabakların kabuklarını soyup dilimleyin, derin bir tencereye koyup üzerine şekeri serpin. Suyunu da ilave edip orta hararetli ateşte kabaklar yumuşayana kadar pişirin. Bu arada, taşmaması için sürekli mutfakta tencerenin başında bulunmayı ihmal etmeyin. |
Cevap: Kabak Tatlısı (2 tarif) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler:
Kabağı temizleyip dilimler halinde doğrayın. Ardından hazırladığınız dilimleri dörde bölün. Kabak parçalarını büyük bir tencereye alıp toz şeker, yarım bardak su ve 2 dilim limon ilave edin. Kısık ateşte kabağı 45 dakika pişirin. Pişme işleminin sonunda ateşten alıp soğumaya bırakın. Soğuduktan sonra üzerine ceviz serpip servis yapın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:41. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net