Un Helvası [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler:
Yapılışı: 500 gr. un, 250 gr. yağ ile pembeleşinceye kadar kav rulur. Fıstık ilâve edilir. Fıstıklar da pembeleşinceye ka dar kavurmaya devam ettikten sonra ayrı bir kapta yarım litre süt, yarım litre su şekerle birlikte kaynatılır. Helvaya ilâve edilir. Karıştırılır. Üzerine kapak örtülerek 4-5 da kika bırakılır. Tekrar karıştırılır. Kevgirle kesilerek servis tabağına alınır. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:14. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net