Pürüzyen tarifi(resimli anlatım) Pürüzyen tarifi(resimli anlatım) [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] MALZEMELER 8 parça milföy humuru 2 su bardağı badem Yarım su bardağı toz şeker 1 yumurta 3 yemek kaşığı süt 1 paket vanilya 1 çimdik tuz Üzeri için:Toz şeker veya vanilya şekeri 2 yemek kaşığı süt HAZIRLANIŞI .Bademler sıcak suda bir müddet bekletilir ve kabukları soyulur. .Yağsız teflon tavada biraz kavrulur ve rondodan geçirilir. .Karıştırma kabına badem unu[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]yumurta[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]toz şeker[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]vanilya[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]tuz[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]süt ilave edilir ve karıştırılır. .1 adet milföy hamuru un serpilmiş zemine alınır ve üzerine tekrar un serpilir.Merdane yardımı ile boyu uzatılır. .En üst kısmına badem harcı konur ve 2 tur döndürülerek rulo yapılır ve bıçakla kesilir. .Üst üste gelecek kısıma fırça yardımı ile su sürülür yapışması için. .Uzun halde olan hamura ay şekli verilir. .Tüm milföy hamuru bu şekilde bitirilir. .Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir. .Fırça ile üzerine biraz süt sürülür ve toz şeker veya vanilya şekeri serpilir. .180 derecede hafif renk alıncaya kadar pişirilir. .Badem yerine fındık veya ceviz kullanabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:00. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net