IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2013, 23:56   #1
Çevrimdışı
Pürüzyen tarifi(resimli anlatım)




Pürüzyen tarifi(resimli anlatım)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





MALZEMELER
8 parça milföy humuru
2 su bardağı badem
Yarım su bardağı toz şeker
1 yumurta
3 yemek kaşığı süt
1 paket vanilya
1 çimdik tuz

Üzeri için:Toz şeker veya vanilya şekeri
2 yemek kaşığı süt


HAZIRLANIŞI

.Bademler sıcak suda bir müddet bekletilir ve kabukları soyulur.

.Yağsız teflon tavada biraz kavrulur ve rondodan geçirilir.

.Karıştırma kabına badem unu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yumurta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
toz şeker
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
vanilya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
süt ilave edilir ve karıştırılır.

.1 adet milföy hamuru un serpilmiş zemine alınır ve üzerine tekrar un serpilir.Merdane yardımı ile boyu uzatılır.

.En üst kısmına badem harcı konur ve 2 tur döndürülerek rulo yapılır ve bıçakla kesilir.

.Üst üste gelecek kısıma fırça yardımı ile su sürülür yapışması için.

.Uzun halde olan hamura ay şekli verilir.

.Tüm milföy hamuru bu şekilde bitirilir.

.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir.

.Fırça ile üzerine biraz süt sürülür ve toz şeker veya vanilya şekeri serpilir.

.180 derecede hafif renk alıncaya kadar pişirilir.

.Badem yerine fındık veya ceviz kullanabilirsiniz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pürüzyen tarifi(resimli anlatım)


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.





MALZEMELER
8 parça milföy humuru
2 su bardağı badem
Yarım su bardağı toz şeker
1 yumurta
3 yemek kaşığı süt
1 paket vanilya
1 çimdik tuz

Üzeri için:Toz şeker veya vanilya şekeri
2 yemek kaşığı süt


HAZIRLANIŞI

.Bademler sıcak suda bir müddet bekletilir ve kabukları soyulur.

.Yağsız teflon tavada biraz kavrulur ve rondodan geçirilir.

.Karıştırma kabına badem unu
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
yumurta
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
toz şeker
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
vanilya
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
tuz
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
süt ilave edilir ve karıştırılır.

.1 adet milföy hamuru un serpilmiş zemine alınır ve üzerine tekrar un serpilir.Merdane yardımı ile boyu uzatılır.

.En üst kısmına badem harcı konur ve 2 tur döndürülerek rulo yapılır ve bıçakla kesilir.

.Üst üste gelecek kısıma fırça yardımı ile su sürülür yapışması için.

.Uzun halde olan hamura ay şekli verilir.

.Tüm milföy hamuru bu şekilde bitirilir.

.Yağlı kağıt serilmiş fırın tepsisine dizilir.

.Fırça ile üzerine biraz süt sürülür ve toz şeker veya vanilya şekeri serpilir.

.180 derecede hafif renk alıncaya kadar pişirilir.

.Badem yerine fındık veya ceviz kullanabilirsiniz.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Cevapla

Etiketler
anlatım, pürüzyen, tarifiresimli

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yalancı lokum tarifi(resimli anlatım) Violent Tatlılar 0 13 Haziran 2013 23:55
Phpmyadmin Detaylı Anlatım ( Resimli anlatım) MorfiN PHP 1 27 Nisan 2012 20:20
Kekli baklava tarifi(resimli anlatım) AnqeL Tatlılar 0 10 Şubat 2012 03:21
Meyve sulu muhallebi tatlısı tarifi(resimli anlatım) AnqeL Tatlılar 0 16 Ocak 2012 03:27