Yeşil Muhallebi Malzemeler: 6 su bardağı süt, 1.5 su bardağı şeker, 1.5 su bardağı pirinç unu, 1 su bardağı toz halinde çekilmiş antep fıstığı, 1 paket vanilya Yapılışı: Soğuk süt, şeker ve pirnç unu bir tencereye konur. Devamlı karıştırarak kıvam alana kadar pişirilir. Ateşten almadan önce antep fıstığı ve vanilya katılır. 1-2 dakika sonra ateşten alınır. Kaselere paylaştırılır. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net