Pekmezli Armut Tatlısı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Pekmezli armut tatlısı malzemeleri 4 armut ¾ su bardağı keçiboynuzu pekmezi 1 paket vanilya 2 karanfil 1 yıldız anason Pekmezli armut tatlısı hazırlanışı Armutları yıkayıp boyuna ortadan ikiye kesin. Çekirdek yatağını çıkartın ve armutları geniş bir tencereye dizin. Armutların üzerini geçecek kadar su, vanilya, yıldız anason ve karanfilleri ekleyip kapağı kapalı olarak orta ateşte yumuşayıncaya kadar pişirin. Üzerine pekmezi gezdirin ve suyunu çekinceye kadar pişirmeye devam edin. Ilınınca servis tabağına alın ve kaymak ile birlikte servis yapın. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:32. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net