02 Ağustos 2013, 18:57 | #1 | |
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0) | Fırında Pişirilmiş Mandalina ve Kızılcıklı Tarçınlı Elmalar İçindekiler: 2 büyük boy elma 285 ml tatlandırılmamış elma suyu 55 gr. kurumuş kızılcık ¼ çay kaşığı tarçın ¼ çay kaşığı karanfil 2 çekirdeksiz mandalina veya turunçgiller, kabuğu soyulmuş parçalara ayrılmış Tarif: Fırınınızı 200 dereceye ayarlıyorsunuz. Elmaları kabuğunu ve çekirdeğini soyup ikiye ayırıyorsunuz. Fırın tabağınıza elma suyunu ilave ediyorsunuz. Elmaları iç kısmı tabağa gelecek şekilde yerleştiriyorsunuz. Elmalar pişene kadar 15 -18 dakika fırında pişiriyorsunuz. Bu arada elma suyunu sos tavanızda orta ateşte kaynatıyorsunuz. Kızılcık, tarçın ve karanfili ilave ettikten sonra ısıyı düşürüp 10 dakika kısık ateşte pişiriyorsunuz ve ocaktan alıp turunçgilleri yerleştiriyorsunuz. Servis tabağına elmaları yerleştiriyorsunuz ve kızılcıklı karışımı elmaların üzerine sürüyorsunuz. Afiyet olsun. | |
|
Etiketler |
elmalar, fırında, kızılcıklı, mandalina, pişirilmiş, tarçınlı, ve |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Tuzla Pişirilmiş Mercan | Liaaa | Deniz Ürünleri | 0 | 23 Nisan 2012 15:15 |
elmalar | esekherif | Amatör Şairler | 3 | 17 Mart 2012 10:04 |
Dekoratif Elmalar | Kalemzede | Ev Dekorasyonu | 0 | 28 Ağustos 2011 10:27 |
Mandalina - Mandalina Nedir - Mandalina Yetiştiriciliği | YapraK | Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri | 0 | 14 Mart 2010 21:32 |