Elmalı Kabak Tatlısı Tarifi (Resimli) Kış aylarının en keyifli tadı; balkabağı! [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 750 gram balkabağı (kabuğu soyulmuş) Yarım su bardağı esmerşeker 1 çay kaşığı tarçın 5 adet ceviz içi 1 adet elma Üzerine: 1 tatlı kaşığı hindistancevizi Elmalı Kabak Tatlısı Yapılışı Kabağı genişçe bir tencereye dizin ve üzerine esmerşeker serpin. Bir gece bu şekilde bekletip, ertesi gün kısık ateşte kabak yumuşayana kadar pişirin. Piştikten sonra soğumaya bırakın ve bir çatal yardımıyla ezin. İçine tarçın ve dövülmüş ceviz içi katın. Elmanın kabuğunu soyup, elinizle sıkıp suyunu aldıktan sonra kabağın içine ilave edin. Tüm malzemeyi karıştırın ve yuvarlak çember kalıpların içine pay edin. Buzdolabında en az 2 saat beklettikten sonra kalıptan çıkarın ve üzerine hindistancevizi serperek, servis yapın. |
Cevap: Elmalı Kabak Tatlısı Tarifi (Resimli) Olsa da yesek :) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:49. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net