IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  Mobil Sohbet, Sohbet ve Sohbet Odaları




1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Violent

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2014, 22:57   #1
Çevrimdışı
Top Cezerye Tarifi (Resimli)


-- Sponsor Baglantı --


Top Cezerye Tarifi (Resimli)

Havuçlu Toplar

İşimizin kolaylaşması için öncelikle pratik tatlı tarifimizin malzemelerimizi sayalım…
Yapacağımız tatlı yaklaşık 6 kişiliktir. Daha az ya da çok kişi sayısı için malzemeleri dilediğinizce çoğaltabilir veya azaltabilirsiniz.
7-8 adet havuç
1 çay bardağı şeker
1 yemek kaşığı tereyağı
2 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı robottan geçirilmiş ceviz yada fındık içi

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlk adım olarak havuçlarımız güzelce traşlıyoruz ve yıkayarak rendeliyoruz. Rendeleme işlemimiz bittikten sonra bir tencereye bir kaşık tereyağımızı koyup eritiyor, sonrasında rendelediğimiz havuçları ilave ediyoruz. Yaklaşık 15 dk. kısık ateşte buharı ile pişiriyoruz.(bu sırada dibine sarmaması için ara ara karıştırmayı ihmal etmiyoruz.)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

15 dk. sonra şekeri ilave edip 3-4 dakika eriyene kadar karıştırıyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pişirdiğimiz şekerli havucun içine 2 paket petibör bisküviyi robottan geçirerek veya kendimiz kırarak ilave ediyoruz. Ve koyu kıvam almasını sağlıyoruz. Eğer biraz yumuşak olduğunu hissederseniz bir miktra daha bisküvi ilave edebilirsiniz. Son olarak fındık veyaz ceviz içini ilave ediyoruz ve bir kaşık yardmıyla yahut ben dondurma kaşığını kullanıyorum, onunla yuvarlak ceviz büyüklüğünde şekiller veriyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oluşturduğumuz yuvarlak topları hindistan cevizine bulayıp, kürdan batırarak sunuma hazırlıyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Unutmayın hanımlar bir yemeğin veya tatlının tadı kadar sunumu da önemlidir. Hoş sunumlarla iştah açabilir misafirlerinizi sunumlarınıza hayran bırakabilirsiniz. Bu havuçlu tatlı sunumunuzla misafirlerinizi mutlu ağırlamış olacaksınız.
Afiyetle, mutlu kalın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Alıntıdır.


Top Cezerye Tarifi (Resimli)

Havuçlu Toplar

İşimizin kolaylaşması için öncelikle pratik tatlı tarifimizin malzemelerimizi sayalım…
Yapacağımız tatlı yaklaşık 6 kişiliktir. Daha az ya da çok kişi sayısı için malzemeleri dilediğinizce çoğaltabilir veya azaltabilirsiniz.
7-8 adet havuç
1 çay bardağı şeker
1 yemek kaşığı tereyağı
2 paket petibör bisküvi
1 çay bardağı robottan geçirilmiş ceviz yada fındık içi

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

İlk adım olarak havuçlarımız güzelce traşlıyoruz ve yıkayarak rendeliyoruz. Rendeleme işlemimiz bittikten sonra bir tencereye bir kaşık tereyağımızı koyup eritiyor, sonrasında rendelediğimiz havuçları ilave ediyoruz. Yaklaşık 15 dk. kısık ateşte buharı ile pişiriyoruz.(bu sırada dibine sarmaması için ara ara karıştırmayı ihmal etmiyoruz.)

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

15 dk. sonra şekeri ilave edip 3-4 dakika eriyene kadar karıştırıyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Pişirdiğimiz şekerli havucun içine 2 paket petibör bisküviyi robottan geçirerek veya kendimiz kırarak ilave ediyoruz. Ve koyu kıvam almasını sağlıyoruz. Eğer biraz yumuşak olduğunu hissederseniz bir miktra daha bisküvi ilave edebilirsiniz. Son olarak fındık veyaz ceviz içini ilave ediyoruz ve bir kaşık yardmıyla yahut ben dondurma kaşığını kullanıyorum, onunla yuvarlak ceviz büyüklüğünde şekiller veriyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Oluşturduğumuz yuvarlak topları hindistan cevizine bulayıp, kürdan batırarak sunuma hazırlıyoruz.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Unutmayın hanımlar bir yemeğin veya tatlının tadı kadar sunumu da önemlidir. Hoş sunumlarla iştah açabilir misafirlerinizi sunumlarınıza hayran bırakabilirsiniz. Bu havuçlu tatlı sunumunuzla misafirlerinizi mutlu ağırlamış olacaksınız.
Afiyetle, mutlu kalın
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.




Alıntıdır.


  Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
radyo44.com.tr
Alt 30 Nisan 2014, 11:45   #2
Çevrimdışı
Cevap: Top Cezerye Tarifi (Resimli)




Normalde hiç havuç sevmem, ilk cezerye yiyeceğim zaman havucun tatlısı mı olurmuş hayatta beğenmem bunu deyip aldım bi tane, sonra büyük konuşmamam gerektiğini anladım, ah şimdi nasıl canım çekti anlatamam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] adım adım anlatıyorsun, yap bunu bize, yap
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

  Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
cezerye, resimli, tarifi, top

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Efe Tatlısı Tarifi (Resimli) Violent Tatlılar 0 27 Mart 2014 21:30
Balkabaklı Kek Tarifi (Resimli) Violent Kek Tarifleri 1 26 Kasım 2013 14:04
Resimli Kar helvası tarifi Zen Tatlılar 0 30 Aralık 2012 18:06
Kolay Cezerye Tarifi AnqeL Tatlılar 4 22 Ekim 2012 15:33
Künefe Tarifi Resimli AnqeL Tatlılar 0 02 Mart 2012 23:35