Hindistan Cevizli Dondurma Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 1 çay bardağı rendelenmiş hindistancevizi Yarım kg süzme yoğurt 1 su bardağı tozşeker Yarım limonun suyu 1 paket vanilya Üzeri için: 2 paket (80’er gramlık) bitter çikolata Hindistancevizli Dondurma Yapılışı DERİN bir kapta süzme yoğurt ile tozşekeri iyice çırpın. Hindistancevizi, limon suyu ve vanilyayı ekleyip, çırpmaya devam edin. Donması için buzlukta 1 gece bekletin. Diğer taraftan benmari usulü erittiğiniz çikolatayı sıkma torbasına doldurun. Bir kepçenin dışına çikolata ile çizikler yaparak çanak şekli verin ve buzlukta 1-2 saat bekletin. Dondurmayı servis yapacağınız zaman dondurma kaşığı ile servis tabağına toplar çıkarın. Üzerine kepçenin üzerinde dondurup, çıkardığınız çikolata çanaklarını yerleştirin ve bekletmeden servis yapın. sofra |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net