Altın Kesesi - Damat Bohçası Tatlısı [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler Krep hamuru için 1 su bardağı süt 3-4 yemek kasığı toz şeker 1 yumurta 6 yemek kasığı un 2 yemek kasığı kakao Kreması için Damla çikolatalı muhallebi veya dilediğiniz her türlü krema, puding, cremòle vs.. İç malzemesi Damla çikolata, ceviz, fındık, fıstık hatta çok ufak doğramış incir, meyve vs… Hazırlanışı İlk olarak Kremayı hazırlayın ve soğutun, Krep için tüm malzemeleri güzelce çırpın. Kızgın krep tavasına 3 yemek kasığı dökün kaşığın tersi ile daire şeklinde yayın. Önlü arkalı pişirin. (tavada çevirirken sorun yaşıyorsanız 1 damla sıvı yağ dökebilirsiniz). Pişen krepin içine hemen kremayı ve koymak istediğiniz diğer malzemeleri koyun (çok doldurmayın) ve karşılıklı olarak parmak uçlarınızla yapıştırın (sıcak hamur kolaylıkla yapışacaktır). Daha sonra üstüne 1 tatlı kasığı krema koyup hemen servis edebilirsiniz Krep tavanızın boyutuna veya sizin istediğiniz boyuta göre tavaya dökeceğiniz hamurun miktarını artırabilirsiniz. Afiyet Olsun.. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:50. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net