IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By yoSun

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 15 Mart 2016, 17:42   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Tarçın çubuklu güllaç





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler
35 adet hazır güllaç yufkası
1 su bardağı çekilmiş Antep fıstığı
5 çorba kaşığı gül suyu


Şurubu için
4 su bardağı su
4 su bardağı toz şeker
5 cm’lik çubuk tarçın


Hazırlanışı

Su, toz şeker ve tarçını karıştırıp kaynatın. Tarçını tencereden alın. Kaynayan şerbetin içine tek tek yufkaları atın ve şerbeti çekince bir tepsiye çıkartın. Tüm yufkalar bitince, soğumaya bırakın. Servis yaparken, fıstık ve gül suyu serpin.


Alinti..

__________________
Meğer candan öte bir can daha varmış..
Ve onun adı evlatmış..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 15 Mart 2016, 18:05   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Tarçın çubuklu güllaç




Güllaç çok severim çokta güzel yaparım ama tarçınlı denemedim .

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
tarçın çubuklu güllaç, tatli tarifleri


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil Konuyu değerlendir
Konuyu değerlendir:

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Pirinç Çubuklu Salata Tarifi (Çin) PySSyCaT Dünya Mutfakları 0 24 Şubat 2016 15:41