Barbunya Filizli Çikolatalı Trüfler Barbunya filizinin haşlandığında kestaneye benzeyen hafif tatlımsı bir lezzeti var. O yüzden tatlılarda bolca kullanabilirsiniz. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzeme 60 g organik barbunya filizi 60 g çiğ badem 3 tatlı kaşığı kakao 12 adet hurma Süsleme için: 10 g chia tohumu 10 g Hindistan cevizi 10 g kakao Hazırlanışı: Önce barbunya filizlerini düdüklü tencerede 15 dakika haşlayın ve soğumaya alın. Düdüklü tencereniz yoksa normal tencerede 30 dakika suda kaynatmanız yeterli olacaktır. Bademleri mutfak robotundan geçirip un haline getirin. Geniş bir cam kaseye koyun. Barbunya filizlerini de mutfak robotundan geçirip bademlere ekleyin. Hurmaların çekirdeklerini çıkarıp onları da ayıca robottan geçirin. Kakaoyu da ekleyip tüm malzemeyi iyice karıştırarak bir hamur haline getirin. Hamurdan eşit miktarlarda koparıp küçük toplar yapın. Topları ayrı kaselere koyduğunuz kakao, chia ya da Hindistan cevizine batırarak süsleyin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:40. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net