Peynirli irmik helvası tarifi Peynirli irmik helvası tarifi Selin Kutucular tarifiyle peynirli irmik helvası... Malzemeler 125 gr tereyağı 500 gr irmik (bir kapta ölçün) 1.5 ölçü toz şeker (irmiğin ölçüsü kadar) 2 ölçü su (irmiğin ölçüsü kadar) 4 top tuzsuz taze Antep peyniri (yoksa 250 gr dil peyniri) Süslemek için Antep fıstığı Yapılışı Su ve şekeri kaynatın. Ayrı bir tencerede irmiği hafifçe kavurun. Kaynamış su ile şekere irmiği katın. Suyunu çekince ocağın altını kapatın. Rendelediğiniz peyniri ilave edin. Tencerenin ağzını kapatın. Peynir tencerenin sıcaklığıyla erisin. Servis tabağına aldığınız helvanın üzerini tuzsuz antep fıstığıyla süsleyin. Hbrtrk |
Cevap: Peynirli irmik helvası tarifi Peyniri sadece künefe ye yakıştırıyorum sanırım , irmikte mümkünse dondurmalı olsunn:melek: |
Cevap: Peynirli irmik helvası tarifi Bence de, Tatli krizm tuttu tutcak ) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:31. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net