![]() |
Fincan Tatlısı Tarifi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Fincan Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler ; 1 litre süt 2 kahve fincanı un 1 yemek kaşığı margarin 2,5 kahve fincanı toz şeker 1 paket vanilin 1 su bardağı hindistan cevizi rendesi • Üzeri için 6 adet çilek (arzuya göre muz) • Fincan Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır? Derin bir tencereye süt, un ve şekeri ekleyip çırpma teli yardımıyla karıştırarak muhallebi kıvamına gelene kadar pişirin. Muhallebi koyu kıvam alıp göz göz fokurdamaya başlayınca margarin ve vanilini ekleyin ve tekrar karıştırın. Pişen muhallebiyi ocaktan alın. Orta boy kahve fincanına 2 parmak boşluk bırakacak şekilde, kepçe yardımıyla muhallebiyi dökün. Fincandaki muhallebileri önce oda sıcaklığına getirdikten sonra buzdolabında en az 4 saat soğumaya bırakın. Soğuyan muhallebileri fincandan yavaşça çıkarın ve Hindistan cevizine bulayın. Hindistan cevizine bulanan muhallebileri servis tabağına alın ve üzerini çilek ile süsleyip servis edin. |
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi Şimdiden afiyet olsun |
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi Ben Hep Yapıyorum Çok Rahat Çok Güzel : ) |
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hemde hafif oluyor misaifr içinde kolay tarif.🤗 |
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi Alıntı:
|
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi Anam onlar ne guxelmiş mini mini tarifini bi deneyelim 😘🌹 |
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi Alıntı:
|
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi Ankara yemekleri, damat pastasi Fincan tatlisi Evet aciktim ) |
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi Alıntı:
|
Cevap: Fincan Tatlısı Tarifi Alıntı:
Ama bugun tekrar basladi resimlere bakip yemisim gibi hayal etcem ) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:04. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk