![]() |
Cipsli Tavuk Rosto Cipsli Tavuk Rosto malzemeler. Yarım kg kemiksiz tavuk eti 1 paket patates cipsi 1 çay bardağı konserve bezelye 1 adet yumurta 1 tatlı kaşığı salça Tuz Karabiber yapılışı: Tavuk eti robottan geçirilerek kıyma yapılır. Üzerine ufalanmış cips, yumurta beyazı, bezelye tuz ve karabiber eklenir. 2-3 dakika yoğrulur. Silindir şekli verilir. Üzerine yumurta sarısı-salça karışımı sürülür. Önceden ısıtılmış 190 derece fırında yarım saat kadar pişirilir. Fırından çıktıktan 10 dakika sonra 1 parmak eninde dilimlenerek servise sunulur[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]. Alıntı. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:13. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk