IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Konuyu Değerlendir Stil
Alt 02 Kasım 2012, 19:45   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Malzemeler

  • 8 adet piliç baget
    1 çorba kaşığı soya sosu
    Yarım limonun suyu
    2 diş dövülmüş sarmısak
    1’er çay kaşığı toz kırmızıbiber ve kişniş
    Yarım çay kaşığı zencefil
    Yarım çay kaşığı safran
    1 çay bardağı un
    Kızartmak için: Sıvıyağ


Endonezya Usulü Kızarmış Tavuk Yapılışı

Soya sosu, limon suyu, sarmısak, toz kırmızıbiber, kişniş, zencefil ve safranı karıştırın. Bu sosa tavuk bagetleri bulayıp marine edin. Bu şekilde buzdolabında 2-3 saat beklettikten sonra bagetleri una bulayıp kızgın sıvıyağda kızartın. Pirinç pilavı, soya sosu ve salatalıkla birlikte servis yapın.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
endonezya, kızarmış, tavuk, usulü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Var
Mesaj Yazma Yetkiniz Var
Eklenti Yükleme Yetkiniz Var
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Köyceğiz usulü tavuk dolması Sevda Tavuk Yemekleri 0 05 Şubat 2012 17:53
Chicago Usulü Tavuk Salatası Sevda Salatalar Mezeler 5 28 Ocak 2012 08:30
İtalyan Usulü Tavuk Tarifi Sevda Dünya Mutfakları 0 02 Nisan 2011 07:04
Şam Fıstıklı Pilav Eşliğinde Kızarmış Tavuk YapraK Tavuk Yemekleri 0 15 Şubat 2010 23:23
Beyaz Tavuk Sosu ( İtalyan Usulü ) Kralice Soslar 1 12 Mart 2009 06:41