02 Kasım 2012, 19:49 | #1 | |
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
| Elmalı Tavuk Butları Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir. Malzemeler
Elmalı Tavuk Butları Yapılışı BİR kasede sıvıyağ, soya sosu, salça, yoğurt, tuz, kekik ve pulbiberi karıştırın. Tavuk butlarını 10 dakika haşlayın ve suyunu süzün. Üzerine fırça yardımıyla salçalı karışımdan sürün ve fırın tepsisine yerleştirin. Elmaları dörde bölüp çekirdeklerini rini çıkarın. Bal ve limon suyunu bir kasede karıştırın. Elma dilimlerini bu karışıma batırın ve tavukların yanına yerleştirin. Önceden ısılmış 180 derece fırında tavukların üzeri kızarana kadar pişirin. Diğer taraftan, patates ve kabakları haşlayıp suyunu süzün. Patateslerin kabuklarını soyun, kabakları dilimleyin. Pişen tavukları servis tabağına alın. Haşlanmış sebzeler ve elma dilimleriyle birlikte sıcak olarak servis yapın. | |
|
Etiketler |
butları, elmalı, tavuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
Benzer Konular | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Elmalı Kurabiye | N999 | Pastalar | 11 | 17 Ekim 2012 15:45 |
Elmalı Güllaç | Burce | Tatlılar | 0 | 26 Nisan 2012 22:57 |
Elmalı Et Sosu | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 10:48 |
Fırında Pirinçli Tavuk Dolması Tarifi. (Tavuk Yemekleri) | Sevda | Tavuk Yemekleri | 0 | 02 Ağustos 2011 17:34 |
Elmalı Tart | Peri | Hamur İşleri | 10 | 08 Şubat 2011 23:53 |