![]() |
Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hazırlama süresi: 20 dakika Pişirme süresi: 20-25 dakika Malzemeler: 2 tavuk göğsü 1 yumurta 1 yemek kaşığı zeytinyağı ½ ölçü/50 g galeta unu 1 çay kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Hazırlanışı: Tavuk göğüslerinin yağları temizlenir, parmak şeklinde kesilir. Yumurta, zeytinyağı, tuz, karabiber karıştırılır, tavuklar bu karışıma bulanır. Daha sonra galeta ununa bulanan tavuk parçaları fırına girebilir bir kaba dizilir ve 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirilir. Ballı & hardallı sos ile servis yapılır. Ballı - hardallı sos: 1 ölçü/150 g mayonez, 2 yemek kaşığı hardal, 2 yemek kaşığı bal Tüm malzemeler karıştırılır, sos soğuk servis edilir. |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:51. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk