IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Tavuk Yemekleri (https://www.ircforumlari.net/tavuk-yemekleri/)
-   -   Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos (https://www.ircforumlari.net/tavuk-yemekleri/526843-citir-tavuk-balli-hardalli-sos.html)

Sevda 20 Mart 2013 23:15

Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos
 
Çıtır Tavuk - Ballı Hardallı Sos

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Hazırlama süresi: 20 dakika

Pişirme süresi: 20-25 dakika

Malzemeler:

2 tavuk göğsü

1 yumurta

1 yemek kaşığı zeytinyağı

½ ölçü/50 g galeta unu

1 çay kaşığı tuz

1 çay kaşığı karabiber

Hazırlanışı: Tavuk göğüslerinin yağları temizlenir, parmak şeklinde kesilir. Yumurta, zeytinyağı, tuz, karabiber karıştırılır, tavuklar bu karışıma bulanır. Daha sonra galeta ununa bulanan tavuk parçaları fırına girebilir bir kaba dizilir ve 180 derece ısıtılmış fırında 20-25 dakika pişirilir. Ballı & hardallı sos ile servis yapılır.

Ballı - hardallı sos:

1 ölçü/150 g mayonez, 2 yemek kaşığı hardal, 2 yemek kaşığı bal

Tüm malzemeler karıştırılır, sos soğuk servis edilir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:51.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk