Ballı Hardallı Tavuk Baget Malzemeler: 6 adet tavuk baget 1 tatlı kaşığı hardal 1 yemek kaşığı soya sosu 1 yemek kaşığı bal tuz kekik [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yapılışı: Tavuk bagetleri tencereye alın, üzerine suyu ve defne yaprağını ilave ederek 25-30 dakika haşlayın. Soya sosu, bal ve hardağı iyice çırpın ve haşladığınız bagetleri tuzladıktan sonra bu karışıma bulayın. Hazırlanan bagetleri bir borcama ya da fırın tepsisine yerleştirerek 190 derece önceden ısıtılmış fırında kızarıncaya kadar pişirin. Kızaran tavukları sıcak servis yapın. Afiyet olsun. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:32. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net