![]() |
Hardallı Mantarlı Tavuk Rulo Malzemeler: 3 adet tavuk göğsü 20 adet kültür mantarı 1 adet soğan 1 adet kırmızı biber 1 çorba kaşığı tereyağı Üzeri için: 1 çorba kaşığı tereyağı Sos için: 1 çorba kaşığı hardal 1 su bardağı su 1 çay barağı krema Hazırlanışı: Tereyağında ince doğranmış soğan çevrilir. Sonra ince kıyılmış biber ve slaş doğranmış mantar katılır. Tuz, karabiber serpilir. 15 dakika sonra ateşten alınır. İnceltilmiş tavuk göğüs etleri üst üste bindirerek konur. Kenarına mantarlı iç konur ve büyük bir rulo yapılır. Uçları kürdanla tutturulur. Tepsiye aktarılır. Üzerine 1 çorba kaşığı erimiş tereyağı gezdirilir. 200 derece fırında 15 dakika pişirilir. Bu arada sos malzemesi sıcak suyla karıştırılır. Rulo fırından alınır. Üzerine sos gezdirilir. 25 dakika daha pişirilir. Afiyet olsun. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:09. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk