![]() |
Çanakta Mantarlı Tavuk [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 2 adet tavuk gögsu(kusbasi dogranmis) 200 gr mantar 1adet kuru sogan 1 adet domates ve 2 adet sivri biber Üzeri icin kasar peyniri tuz, karabiber yeterince siviyag yada tereyagi Yapılışı: Bir tavaya isteğe baglı olarak sıvı yağ yada 1 corba kasığı tereyagi alınır. Üzerine tavuk eti alınarak rengi degisene dek pişirilir. Sonra yemeklik dogranmış soğanı, mantarı, domatesi ve sivri biberide ilave edilir. Biraz kavrulan harca tuzu ve karabiberide katilir sonra pisirdigimiz harc ister kücük canaklara istersenizde böyle büyükbir canaga yerlestirilir üzerine kasarpeyniri serpilerek önceden isinmis firinda peynir kizarana dek pisirilir. Afiyet Olsun. (Alıntıdır) |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:21. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk