![]() |
Güveçte Mantarlı Tavuk Nasıl yapılır [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler: 600 gr. Tavuk göğsü 200 gr. mantar 1 adet soğan 2 diş sarımsak 4 adet yeşil biber 4 adet domates 100 gr. rendelenmiş kaşar peyniri 1 çay bardağı sıvı yağ Tuz ve baharat Yapılışı: Piliç etini kuşbaşı doğrayalım. Bir tencereye, sıvı yağı koyarak ince doğranmış soğan ve ince doğranmış sarımsağı ilave edelim. Pembeleşinceye kadar kavurup, tavuk etlerini ilave edelim. Tavuklar kızarınca, doğranmış biber, ve dörde bölünmüş mantarları ilave edelim. 3-4 dakika kavuralım. Kuşbaşı doğranmış domatesleri, baharatları, suyu, ve tuzunu katalım. Yemeğimizi 10 dakika kadar kaynattıktan sonra, güveç kaplarına dökelim. Üzerine rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirelim. 180 dereceli fırında 20-25 dakika kadarr pişirip sıcak servis yapalım. Afiyet Olsun… |
| Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:22. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk