![]() |
Tavuk Ciğeri [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tavuk Ciğeri için gerekli malzemeler -½ çay bardağı zeytin yağ -3-4 sap maydanoz -1 adet büyük kuru soğan -500 gram tavuk ciğeri -1 yemek kaşığı un -Kekik -Tuz -Karabiber -Kimyon Tavuk Ciğeri yapılışı; - Öncelikle tavuk ciğerlerinin beyaz görülen kısımları kesilerek atın ve doğrayın. - Güzelce yıkanan ciğerler tencereye koyun ve kısık ateşte kapağı kapalı halde pişirin. (yıkanan ciğerlerin üzerindeki su yeterli, kendi de su salacaktır ) - Suyunu çektiğinde yağ ilave edin. - Yağ ile kızarmaya başlayan ciğerlere tercihe göre tuz, karabiber, kekik ve kimyonu ilave edin. - Ocaktan almaya yakın 1 yemek kaşığı un ciğerlerin üzerine serpilir karıştırın. - 2-3 dakika un kokusu geçmesi için kavurun ve ocak söndürün. - Kuru soğanlar piyazlık doğranır ve elle ovun. - Ciğerlere ekleyin. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:10. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk