IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 20 Ağustos 2019, 09:26   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fuarlarda Sergilenen 10 Teknolojik Otomobil





Markalarına aşina olduğumuz Dünya çapında bilinen ve tutulan arabaların, teknoloji fuarlarında ve otomobil fuarlarında sergilenen yeni nesil, 10 teknolojik otomobil ile tanışmaya hazır mısınız? İlginç görünümleriyle yeni nesil araba adayı olmaya hak kazanan, her yıl otomobil fuarlarında izleyicisiyle buluşan bu araçlara gelin birlikte göz atalım.
1.Kia HabaNiro

Güney Kore ülkesin markası olan KİA, fuarlarda sergilediği HabaNiro markası ile oldukça ilgileri üzerine çekmiştir. Elektrikli motora sahip bu otomobili 483 km menzil yapabiliyor. Teknoloji yönünden de oldukça başarılı olan bu araç, 5. Seviye otonom sürücülüğe sahip ve duygu tespit sistemi gibi özelliklere de sahiptir.
2.Qiantu K50

Çin otomotiv üreticisi Qiantu Motor tarafından tasarlanan Qiuantu K50 spor otomobil harika görünüyor öyle değil mi? 380 beygir gücüne ulaşabilen bu araç, Elektrikli motorla çalışmaktadır. 370 km yol gidebilen bu elektrikli otomobil, 2020 yılında 110.000 dolardan satışa sunulması bekleniyor.
3.Tushek TS 900 H Apex

Slovenyalı üretici Tushek, hibrit motora sahip TS 900 H Apex’i tanıttı. Çift elektrikli motorlu olan bu araç 4.2 litre V8 ünite bulunuyor. Toplamda 937 beygir güç elde eden bu hız arabası, 1400 Nm tork sahibi olan bu araç sequential yarış şanzımanıyla ilerlemektedir. Hız tutkunlarının ilgi odağı olan bu arabayı almak isteyen birçok ünlü satışa sunulmasını beklemektedir.
4.Human Horizons HiPhi 1

Yine Çin üretimi olan elektrikli araçlar kategorisinde bulunan Human Horizons, seri üretim için hazırladığı HiPhi 1’i fuarlarda sergilemeye başladı. Geleneksel yan aynalar yerine kamera kullanan HiPhi 1 yeni nesil otomobiller arasında aile için ve şehir içi kullanımı daha kolay bir araçla girişim yapmayı planlıyor. Arkadan itişli ve 4x4 çekişli olmak üzere iki farklı modeliyle satışa sunulacak HiPhi 1, 268 beygir güç üreten iki ayrı elektrik motoru bulunmaktadır. Dolu batarya ile 650 km sürüş menzili sağlayabilecek olan bu arabayı almak isteyen çok kişi olacağından eminim.
5.Rivan R1T

Elektrikli pickup modeli olan Rivan R1T otomobili teknoloji harikası olarak oldukça konusu geçen arabalardan bir tanesidir. 2020 yılında satışa sunulması beklenen bu pickup araç, Tank dönüşü özelliğine sahip olacak. Olduğu yterde 360 derece dönebilecek olan bu araç, takviye şarj özelliğine de sahip olabilecek. Araçtan araca şarj teknolojisiyle ilgi odağı olabilmeyi başaran bu araba geleceğin tutulan arabalarından olacağına eminim.
6.Lotus Evija

Lotus’un üretime geçirecek elektrikli hiper otomobili tanıtıma sundu. Lotus Evija ismini verdiği aracın, 2000 beygir güç ve 1700 Nm tork üreterek yine en hızlı araba olma yolunda ilerliyor. Maksimim 320 Km hıza çıkabileceği söylenen bu otomobilin, tek şarjla 400 km menzil sağlaması planlanıyor. Zenginlerin ve özellikle futbolcuların almak için beklediği Lotus Evija elektrikli otomobil serisi şimdiden alıcıları için ilgi odağı olmuş durumda.
7.Citroen 19_19

Havacılık sektöründen esinlenerek tasarımı yapılan Citroen 19_19 Elektrikli otomobil, Citroen firmasının 100. Yıl dönümünü temsil ettiği söyleniyor. Uzun yolculuk için tasarlanmış olan bu teknoloji harikası ve ilginç görünüme sahip olan Citroen 19_19, Fransız markanın gelecekteki otonom çağı serisi olduğu belirtilmiş. 4655 mm uzunluğu ve 2240 mm genişliğe sahip araç SUV’lara meydan okumakta. Goodyear ortaklığında geliştirilmiş sabit göbeğe sahip 30 inçlik jantlarıyla daha ilgi çekici hale gelen araç Kademeli Hidrolik Destekli Süspansiyon sistemi kullanmaktadır. 454 beygir güç ve 800 Nm tork üretmekte olan bu otomobil, 100kWh bataryadan güç alarak, 800 km menzil gidebilecek. Hızlı şarj özelliğiyle 20 dakikalık bir süreçte şarj edilebiliyor.
8.Porsche Taycan

Porsche yeni üreteceği ilk elektrikli otomobili Taycan’ın deneme sürüşlerine başladı. Alman otomobil firması bir süredir araç hakkında bilgiler yayınlamaktaydı. Son olarak bu yıl 10 bin adet Taycan üreteceğini açıklamıştı. Poersche Taycan’ın fiyatı 90.000 ila 130.000 dolar arasında değişeceği söyleniyor. Porsche tasarım başkanı Michael Mauer, “Doğrusunu söylemek gerekirse Taycan’ın tasarımını baştan düzenlemedik, çünkü insanların gördüğünde onun bir Porsche olduğunu anlaması gerekiyor.” Dedi.
9.BMW Vision M Next

M performans serisi olan hibrit motora sahip BMW Vision M Next otomobili i8’e oldukça benziyor. Ön yüzünde geniş ızgara, son teknoloji OLED farlar, ince stoplar, martı kanat kapıları ile spor bir araba görünümü sağlanmış. 2.0 litre dört silindirli benzinli ünive ve iki elektrik motorundan biri önde biri arkada olmak şartıyla üretilecektir. Toplamda 600 beygir güç üreten bu araç, 0 ‘dan 100 km 3 saniyede çıkabilmektedir. Maksimum 300 km hıza ulaştığı söylenen spor otomobilin, Arkadan itişli ve dört teker itişli olarak kullanılabileceği de ek olarak bildirilmiş. Farklı tasarımı ile yeni üretilecek olan BMW Vision M Next beğenilen arabalar arasında.
10.PAL-V (Uçan Otomobil)

Hollanda şirketi olan PAL-V Liberty Kişisel Hava ve Kara aracı üretmi yapıyor. Karada ve havada gidebilen bu otomobil tüm dünya tarafından takip ediliyor. Helikopter olarak ve aynı zamanda otomobil olarak kullanılabilecek. Fakat bu otomobili sürmek için Helikopter ehliyetine ihtiyacınız olacak. PAL-V uçarken 180 km hıza ulaşabiliyor. Karada kullanıldığı zaman ise 190 km hıza ulaşabiliyor. 0 dan 100 km hıza 9 saniyeden kısa bir sürede çıkabiliyor. Kara yolu için kullanılan motor 100 beygir güç üretebiliyor ve 100 kilometre için ortalama 7.6 litre yakın tüketebiliyor. Havada kullanılan motor ise 200 beygir güç üretiyor ve saatte ortalama 26 litre yakıt tüketiyor.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 20 Ağustos 2019, 09:51   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Fuarlarda Sergilenen 10 Teknolojik Otomobil




ağırlıklı çin firmalarının projelerini görüyoruz dünya ya az kaldı hakim olacaklar.

__________________
instagram ido baş - mirocuido.com özellikle , Sohbet sitelerinde yüzünü görmediğiniz insanlara İTİBAR etmeyin..
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
fuarlarda sergilenen 10 teknolojik otomobil, otomobil, teknoloji


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burcuna Göre Otomobil ve Otomobil Kullanımı Süslü Burçlar, Fallar ve Kehanetler 5 03 Mart 2020 23:56
Otomobil Tekneler, Otomobil Tekne Resimleri, Otomobil Tekne Fotoğrafları Violent Denizcilik 0 04 Aralık 2014 22:41
Topkapı Sarayında Sergilenen Saatler Zen Tarih 0 14 Mayıs 2014 17:18
Teknolojik ayakkabı AftieL Bilim Dünyasından Son Haberler 0 12 Mayıs 2014 13:21
Teknolojik mezarlar Ocean Bilim Dünyasından Son Haberler 1 07 Nisan 2008 22:19