IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 28 Nisan 2020, 10:48   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
DJI, 48 MP Kameralı Yeni Drone'u Mavic Air 2'yi Duyurdu




Çinli teknoloji üreticisi DJI, yeni drone modeli Mavic Air 2'yi duyurdu. 34 dakika havada kalabilen drone, yüksek çözünürlükte video ve fotoğraf çekimleri yaparken, otonom uçuş sistemiyle de dikkatleri çekmeyi başarıyor.
Robot teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte hayatımıza giren ve hem hobi hem de profesyonel amaçlar için kullanılabilen dronelar, son dönemlerin popüler teknolojik ürünlerinden bir tanesi. İnsanlar, yaşadıkları bölgeleri gökyüzünden görüntülemek için drone kullanırken kolluk kuvvetleri gibi yetkililer, kamu düzeninin korunması ya da trafik kural ihlallerinin belirlenmesi gibi amaçlarla bu ürünleri kullanıyorlar.

DJI, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü "Mavic Air" modeli ile binlerce drone tutkununa oldukça kaliteli bir ürün sundu. Şimdiyse Mavic Air'ın halefini duyuran şirket, "Mavic Air 2" olarak isimlendirdiği yeni drone'uyla da tüketicilerin beğenisini kazanacak gibi görünüyor.

Karşınızda DJI Mavic Air 2

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mavic Air 2, serideki ilk drone modeline göre daha büyük kamera sensörleri içeriyor. Tüketicilere, sahip olduğu OccuSync iletim teknolojisi ile Wi-Fi desteği sağlayan Mavic Air 2, 34 dakikaya kadar havada kalabiliyor. Tüketiciler, istedikleri takdirde ürünün sadece kendisini istedikleri takdirde de taşıma çantası, pervane koruyucu şarj bağlantı aparatı ve 3 batarya içeren "Fly More" versiyonunu satın alabilecekler.

DJI tarafından yapılan açıklamalara göre Mavic Air 2, dünyanın hem en akıllı hem de en güvenli drone modeli. Şirket, bu açıklamalarının altını doldurmak için Mavic Air 2'nin sahip olduğu sahne algılama modlarına güveniyor. Tüketiciler bu bağlamda kar, ağaç, çim, gökyüzü ve gün batımı gibi farklı sahne modlarını kullanarak otomatik olarak en yüksek kalitede görüntüler çekebilecekler. Ayrıca Mavic Air 2, gelişmiş bir otonom uçuş moduna da sahip.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Mavic Air 2, çekim modlarının yanı sıra yeni drone modelinin kamera özellikleriyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Geçtiğimiz birkaç yıl boyunca akıllı telefonlarda karşımıza çıkan 48 MP çözünürlüğündeki kameraları kullanan şirket, tüketicilere temelde 12 MP görüntüler yakalıyor. Mavic Air 2'nin bu kamerası, 60 fps'de 4K video çekimleri yapabiliyor ve fotoğraflar için HDR teknolojisini destekliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

DJI tarafından yapılan açıklamalara göre Mavic Air 2, serideki önceki modele göre biraz daha ağır ve büyük. Ancak buna rağmen drone, performanstan hiçbir şekilde ödün vermiyor. Ayrıca drone'un sahip olduğu çarpışma önleme teknolojisi, Mavic Air 2'ye yakın bir şekilde uçan droneları tespit ederek gerekli gördüğü durumlarda çarpışmanın önlenmesi için uyarılar veriyor.

DJI Mavic Air 2 fiyatı
Tüm bu özellikleriyle birlikte duyurulan Mavic Air 2'in fiyatı, 799 dolar (yaklaşık 5.500 TL + vergiler) olarak belirlenmiş durumda. Bugün itibarıyla satın alınabilen ürün, 11 Mayıs itibarıyla ABD'deki tüketicilere teslim edilmeye başlayacak. Fly More olarak isimlendirilen paketin fiyatı ise 988 dolar (yaklaşık 6.900 TL + vergiler) olarak belirlendi. Tüketiciler isterlerde, daha fazla bileşen içeren bu paketi de tercih edebilecekler.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
48 mp kameralı yeni drone'u mavic air 2'yi duyurdu, djı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dört kameralı yeni Huawei telefon ortaya çıktı Coder Huawei 3 10 Temmuz 2019 21:11
Sony’den 6 kameralı yeni telefon gelecek! Coder Cep Telefonlar 0 11 Haziran 2019 14:25
İlk çift kameralı HUAWEI P9 yeni rengiyle Türkiye'de MasteR06 Cep Telefonlar 0 08 Eylül 2016 11:45
Drone’ları drone ile yakalıyolar! Burce Bilim Dünyasından Son Haberler 7 17 Aralık 2015 12:55
AMD, yeni Gizmo 2'yi duyurdu Deep Bilgisayar Donanımı 0 19 Kasım 2014 12:52