IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27 Nisan 2020, 16:12   #1
Çevrimdışı
GeN
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Samsung Galaxy Buds+, Son Güncelleme ile 3 Yeni Özellik Kazandı




Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds+ için yeni bir yazılım güncellemesi yayınladı. Yayınlanan güncelleme, kullanıcılara 3 yeni ve etkili özellik sunuyor.
Güney Koreli teknoloji devi Samsung, 11 Şubat'ta düzenlediği bir etkinlikle 2020 model yeni amiral gemilerini duyurdu. Şirketin etkinlikler arasında duyurduğu ürünler arasında Galaxy S20 ailesi ve Galaxy Z Flip'in yanı sıra şirketin yeni kablosuz kulaklıkları Galaxy Buds+ modeli de bulunuyordu. Şirket şimdi, yeni kablosuz kulaklıkları için bir yazılım güncellemesi daha yayınladı. Yayınlanan güncelleme, Galaxy Buds+ kulaklıkların işlevselliğini artırıyor.

Samsung'un Galaxy Buds+ için yayınladığı yeni yazılım güncellemesi Galaxy Buds+ modellerine 3 yeni özellik getiriyor. Bu yeni özellikler; bir yandan Galaxy Buds+'ların bilgisayara bağlanılmasını sağlarken diğer yandan da "Ambient Sound" özelliğinin otomatik olarak kullanılabilmesini sağlıyor. Ayrıca Galaxy Buds+'ın yeni yazılım güncellemesi, kulaklıklara yeni ve işlevsel bir hareket yeteneği getiriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Galaxy Buds+'a yeni yazılım güncellemesi ile Microsoft Swift Pair özelliği geldi
Samsung'un Galaxy Buds+ için hazırladığı yeni yazılım güncellemesi, Microsoft Swift Pair özelliği ile Galaxy Buds+'ların Windows 10 bilgisayarlarla kolaylıkla eşleştirilmesini sağlıyor. Böylelikle tüketiciler, kablosuz kulaklıklarını bilgisayarlarına kolaylıkla eşleştirecekler ve gerek müzik dinlemek gerekse video görüşme uygulamalarını kullanabilmek için Galaxy Buds+'larını kullanabilecekler.

Gelişmiş Ambient Sound özelliği
Yeni yazılım güncellemesi Galaxy Buds+'ların sahip olduğu Ambient Sound özelliğini çok daha işlevsel bir hale getiriyor. Öyle ki tüketiciler, artık bu özelliği otomatik olarak kullanabilecekler ya da kendi ihtiyaçları doğrultusunda bu özelliği ayarlayabilecekler. Böylelikle tüketiciler, bir yandan müzik dinler ya da film izlerken diğer yandan da çevrelerindeki sesleri kolaylıkla duyabilecekler.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çalma listelerini tek bir dokunuşla dinleyebilme
Kablosuz kulaklıkların en etkileyici özellikleri, ufak dokunuşlarla belirli komutları uygulayabilme. İşte Galaxy Buds+'lar da bu özelliklere sahipler ve bu kablosuz kulaklıklar için sunulan son güncelleme, tüketiciler için yeni bir dokunmatik komut özelliği getiriyor. Öyle ki Galaxy Buds+'lara eklenen yeni bir dokun ve beklet hareketi, tüketicilerin belirledikleri bir Spotify çalma listesinin otomatik olarak çalınmaya başlamasını sağlıyor.

Samsung tarafından kullanıcıların hizmetine sunulan Galaxy Buds+ güncellemesi, "Galaxy Wearable" isimli bir uygulama üzerinden yüklenebiliyor. Eğer sizler de Samsung'un en yeni kulaklık modellerine sahipseniz, Galaxy Wearable uygulamasını kullanarak bu güncellemeyi yapabilir ve Galaxy Buds+'larını daha işlevsel bir şekilde kullanmaya başlayabilirsiniz.

__________________
Bir Yosun Yatağı Bağışlanmış. Bir İç Çekişle Uzanmış. Kabul Edilmiş Yeşil Battaniye Tarafından. Dünyayı Öpmüş HoşçakaL . . .
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
samsung galaxy buds+, son güncelleme ile 3 yeni özellik kazandı


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3 yıllık Samsung Galaxy S7 için güncelleme CLasS Samsung 0 01 Nisan 2019 18:04
Galaxy Note 5 için yeni güncelleme! Dream Samsung 0 02 Mayıs 2017 12:12
iPhone'daki özellik Samsung Galaxy S8'e transfer oluyor Dream Samsung 0 18 Kasım 2016 13:38
Yeni nesil Samsung Galaxy A3 ve Galaxy A5'in özellikleri ortaya çıktı AngeL Samsung 0 23 Kasım 2015 13:36
Galaxy S4'e yeni özellik! Zen Samsung 1 26 Mayıs 2013 09:35