IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Tiyatro Haberleri (https://www.ircforumlari.net/tiyatro-haberleri/)
-   -   İlk mezunlarını verdi (https://www.ircforumlari.net/tiyatro-haberleri/824650-ilk-mezunlarini-verdi.html)

xena 10 Haziran 2019 17:31

İlk mezunlarını verdi
 
BKM Mutfak'ın Yaratıcı Drama Çocuk Atölyesi'nin ilk mezunları, düzenlenen törenle sertifikalarını aldı. Mezun olan çocuklar, sertifika töreninden önce rol aldıkları skeçler ve kısa oyunlar için sahneye çıktı


BKM Mutfak'ın Akasya Kültür Merkezi ile iş birliğiyle kurduğu, Yılmaz Erdoğan'ın genel sanat yönetmenliğinde başlayan Oyunculuk Atölyesi'nin Yaratıcı Drama Çocuk Atölyesi ilk mezunlarını verdi. Oyunculuk Atölyesi'nin 7 - 12 yaş arasındaki çocuklara yönelik Yaratıcı Drama Çocuk Atölyesi'nde 61 çocuk, 6 ay boyunca Bülent Çatar ve Onur Atilla'dan ders aldı.


Çocukların oyunla öğrenme metoduyla hareket, ortak hareket, ses ve beden kullanımı, dil becerilerinin gelişmesi, hikâye anlatma becerilerinin gelişmesi ve öz güvenlerinin artmasına yönelik çalışmalar yapan Yaratıcı Drama Çocuk Atölyesi'nin ilk mezunları BKM'de düzenlenen sertifika töreninden önce Bülent Çatar'ın yazdığı veya uyarlama olan skeçleri ve kısa oyunları sahneledi.


Çocuklarının sahnelediği skeçleri izleyen ebeveynlerin oldukça duygulu saatler yaşadığı törenin sonunda çocukların mutluluğu aldıkları sertifikalarla iyice arttı.


Yaratıcı Drama Çocuk Atölyesi, temmuz ve ağustos aylarında sekiz haftalık yaz tiyatro atölyesi çalışması yaptıktan sonra yeni sezonu ekimde açacak.


Alinti


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net