IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Tiyatro Haberleri (https://www.ircforumlari.net/tiyatro-haberleri/)
-   -   ‘Altın Güvercin’ başlıyor (https://www.ircforumlari.net/tiyatro-haberleri/835687-altin-guvercin-basliyor.html)

xena 04 Eylül 2019 22:23

‘Altın Güvercin’ başlıyor
 
Türkiye’nin pop müzik alanında geleneksel tek beste yarışması olan Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması, 6 yıl aranın aradan sonra yarın yeniden hayata geçiriliyor. Kuşadası Belediyesi tarafından 2-7 Eylül günleri arasında düzenlenecek etkinlik, yenilenen formatı ve zengin içeriği ile ilçe halkına ve gelecek olan ziyaretçilere kültür ve sanatla dolu altı gün yaşatacak. İlk kez 1985’te düzenlenen ve 21 yıl Türk müzik tarihinde unutulmaz izler bırakan beste yarışması için hazırlıklar tamamlandı.

Farklı bir konsept

Yarışmanın Turhan Yükseler başkanlığındaki, Ali Rıza Türker, Bora Ayanoğlu, Gür Akad, Nino Varon, Tarkan Gözübüyük ve Yusuf Bütünley’den oluşan ön jürisi, geçen günlerde İstanbul’da toplandı, 2 günlük değerlendirme ile finalistleri belirledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Altın Güvercin’i 6 yıl aranın ardından yeniden kanatlandıracak olmanın mutluluğu içinde olduklarını belirtti, “Altın Güvercin Beste Yarışması, Kuşadası ile özdeşleşmiş önemli bir organizasyon. Bu nedenle de yaşatılması gerekiyor” dedi. Kuşadası Altın Güvercin Beste Yarışması’nın 7 Eylül’de Kuşadası Amfi Tiyatro’da gerçekleşecek finalinde jüri, Ali Rıza Türker, İzzet Öz, Işın Karaca, Doğukan Manço, Ali Rıza Binboğa, İlhan Şeşen, Armağan Çağlayan, Volkan Severcan, Yusuf Bütünley, Ömür Gedik ve Kuşadası’ndan Murat Sert ile Hüsnü Öten yer alıyor. Değerlendirme sonucu birinci besteciye Altın Güvercin ve 50 bin, ikinciye Gümüş Güvercin ve 30 bin, üçüncüye Bronz Güvercin ve 20 bin lira para ödülü verilecek.


Alinti

vioLeta 05 Eylül 2019 10:37

Cevap: ‘Altın Güvercin’ başlıyor
 
Hak eden kazansın diyelim şimdiden :kips:


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:34.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net