IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17 Şubat 2012, 14:48   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
6. Uluslararası 2.El Film Festivali




5 yıldır düzenlenen 2.el Film festivali, ilk uzun metraj deneyimini yaşayacağı 6. Yılında, futbol konsepti ile sahalara çıkıyor. 6 futbol filminin yer alacağı festival kapsamında diğer tüm festivallerden elenmiş/ellenmiş filmlere yer verilecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
Bu Sene Festivalin Konsepti Futbol!

Tıpkı sinema gibi seyircinin beğenisine sunulan ve seyirci dışına hiçbir etkenin müdahale edemediği futbol gibi bir konsepte sahip olacak olan festival, kendini bir Anadolu takımına benzetiyor ve adını da Bizim Takım olarak vurguluyor. Bizim takım kendini şöyle özetliyor: ‘Yıllar önce düşük bir bütçeyle, mahalle maçlarından, halı sahalara, soğuk şehir statlarından birinci lige uzanan bir yolculuk. Hiç yabancı oyuncu olmadan, düşük bütçeyle süper lige uzanan bir festival. Festival takımı maça hazır, sahada eşit şartlarda karşılaşalım.’

Gösterimler Büyülü Fener’de!

Bu sene 29 Şubat- 4 Mart 2012 tarihleri arasında Ankara’da ‘Futbol Konsepti’ ile düzenlenecek olan festival; yarışmasız, jürisiz gösterim koşulu olmaksızın, 2007 yılından itibaren ulusal ve uluslararası film festivallerinden elenen uzun ve kısa metraj filmlerin gösterimini üstlenecek. 1 Aralık 2011’de başlayan film başvuruları ise 1 Şubat 2012’de son bulacak. Festival süresince 11:30’da başlayacak olan film gösterimleri Kızılay Büyülü Fener Sineması’nda gerçekleştirilecek.

Bizim Takım İstanbul Deplasmanından 2 Puan Almaya Geldi!

Festival tıpkı geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu sene de İstanbul’da 22.02.2012 tarihinde düzenleyeceği basın toplantısında, süper ligin 4 Büyük takımını maça davet ediyor. Galibiyeti de beraberliği de 4 büyük takıma bırakan festival, 2 puan almak için İstanbul’da olacak. Basın toplantısı 22.02.2012 tarihinde saat 19.00’da Gümüşsuyu’nda bulunan Yıldırım Mayruk Moda Laboratuvarı’nda gerçekleştirilecek ve tüm basın mensuplarının katılımına açık olacak.

SİYAD Takımı Belli Oldu!

Festival kapsamında yönetmenler, oyuncular, sinema yazarları, festivalciler, kısacılar ve destekçiler olmak üzere festivalin 6. yılına özel olarak 6 kişiden oluşan 6 takım oluşturularak futbol turnuvası düzenleneceği duyurulmuştu. Turnuva takımlarından biri olan Sinema Yazarları Derneği (SİYAD) takımı belli oldu. Uğur Vardan’ın kaptanlığında Deniz Yavuz, Berke Göl, Şenay Aydemir, Talip Ertürk’ten oluşan takımın kaleciliğini ise Olkan Özyurt yapacak. Yedeklerde ise Burçin Yalçın ve Ali Koca yer almakta. Maçlar festivalin ana destekçisi olan ANKAmall Alışveriş Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Festival takımlarının kıyasıya yarışmayacağı 2. olmak için yarışacağı turnuva sonunda, finale kalan ve kaybeden takım festival kupasını alacak. Ayrıca futbol maçları festivalin basın destekçisi olan NTV Spor tarafından yayınlayacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2el, 6, festivali, film, uluslararası


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
22.Ankara Uluslararası Film Festivali,Uluslararası kısa ve belgesel gösterim programı Sevda Sinema Dünyası 0 06 Şubat 2011 00:28
22. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde yarışacak 10 film belirlendi. Sevda Sinema Dünyası 0 06 Şubat 2011 00:09
21. Ankara Uluslararası Film Festivali YapraK Kültür ve Sanat 0 15 Mart 2010 08:54