IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Trabzonspor (https://www.ircforumlari.net/trabzonspor/)
-   -   Abdüş için gelecekler (https://www.ircforumlari.net/trabzonspor/810470-abdus-icin-gelecekler.html)

Absent 06 Ocak 2019 14:39

Abdüş için gelecekler
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


İngiliz basını, Liverpool'un 30 milyon Euro karşılığında Abdülkadir Ömür'ü transfer etmeyi planladığını iddia etti.Altyapıdan çıkardığı Abülkadir Ömür'ü parlatan Trabzonspor, emeklerinin karşılığını ara transfer döneminde almaya hazırlanıyor. İddiaya göre genç yıldızı transfer gündemine alan İngiltere Premier Lig ekibi Liverpool, bordo mavili kulübün kapısını dev bir teklif ile çalacak.


İngiliz basınından Daily Mirror, Liverpool'un 30 milyon Euro karşılığında Abdülkadir Ömür transferini bitirmeyi planladığını açıkladı. Türkiye'nin en iyi genç oyuncularından biri olarak lanse edilen Abdülkadir Ömür için Manchester City'nin de devrede olduğu ifade edildi.

Liverpool teknik direktörü Jurgen Klopp'un, son Premier Lig şampiyonu Manchester City'e bu transferde çalım atmayı hedeflediği vurgulandı.

Öte yandan Trabzonspor'un Abdülkadir Ömür'ü sezon sonuna kadar kadroda tutmak istediği belirtilirken, bu transferi Lallana'nın takımdaki geleceğinin belirleyeceği öne sürüldü. Abdülkadir Ömür için Manchester City'nin de devrede olduğu ifade edildi.

No1 06 Ocak 2019 15:03

Cevap: Abdüş için gelecekler
 
Bu çocuk çok fena oynuyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] liverpool a yakışır ve oynar harika bir çocuk arda abisi gibi olmaz inşallah

Absent 06 Ocak 2019 16:51

Cevap: Abdüş için gelecekler
 
Alıntı:

No1 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 1042020466)
Bu çocuk çok fena oynuyor @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] liverpool a yakışır ve oynar harika bir çocuk arda abisi gibi olmaz inşallah


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] aynen reis.. Eğer şımarmaz ve futboluna üzerine koyarak devam ederse çok daha iyi yerlere gelebilecek potansiyelde.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:27.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net