IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 11 Nisan 2019, 11:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Türkiye’nin cruise arama motoru Cruise Planet açıldı






Dünyanın en büyük tur operatörlerinden olan Japonya merkezli H.I.S Turizm, 70 ülkede, 554 ofisi ve 18.000’in üzerinde çalışanı ile dünya turizmine değer katmaya devam ediyor. 2018 yılında, 70 ülkede yer alan 554 ofis arasında dünyanın en iyi H.I.S ofisi seçilen H.I.S. Türkiye, Cruise Arama Motoru mottosu ile Cruise Planet markasının Türkiye yapılanmasını duyurdu.

1999 yılında H.I.S. merkez ofisi tarafından Japonya’da hayata geçirilen Cruise Planet markasını merkez ofisin yatırım desteğini de alarak, yepyeni logosu ile kurgulayıp 09 Nisan Salı günü H.I.S. Türkiye ofisinde gerçekleştirilen bir lansman ile basına tanıttı.

Dünya üzerinde her biri güçlü markalardan oluşan 35 Cruise firmasını CruisePlanet.com.tr web sitesinde bir araya getirip, Türkiye pazarı başta olmak üzere Dubai, Katar, Yunanistan, Azerbaycan ve İran’daki seyahat severlere de pazarlama hedefiyle yola çıktığını duyurdu.



H.I.S Turizm Türkiye Genel Müdürü Emre Özkur, “Öncelikle H.I.S. Turizm’in Türkiye ofisinin bu anlamlı gününde bizimle birlikte olduğunuz teşekkürler. Sözlerime H.I.S Turizm CEO’su Hideo Sawada’nın her fırsatta “her kriz bir fırsattır” sözü ile başlamak isterim. Türkiye’de son birkaç senedir turizm alanında zor günler geçirmiş olsak da, 2019 yılından başlamak üzere hızla, büyüme hedeflerimize ulaşacağımızdan şüphem yoktur. Bilgi teknolojileri yatırımlarımız bir yana, operasyonel olarak da 2 yıl içinde Cruise Planet markamıza 1,9 Milyon USD yatırım yapmayı hedefliyoruz. Türkiye’nin ilk ve tek Cruise Arama Motoru markamız Cruise Planet ile bir başarı hikayesi daha yazmak istiyoruz.” dedi.

H.I.S Turizm Türkiye Genel Müdürü Emre Özkur’un ardından, Global arenada ve Türkiye’deki Cruise pazarına değinen H.I.S Turizm Türkiye ofisi Pazarlama Müdürü Çağdaş Polat, “Cruise hem dünyada, hem de ülkemizde hızlı bir büyüme ivmesi gösteriyor. Dünyada 1 milyon kişiye istihdam yaratan sektör, 140 Milyar USD’lık bir ekonomi sağlıyor. 2018 yılında 27,6 Milyon kişi gemi seyahatlerine katıldı ve her yıl bu rakam ortalama %7 seviyelerinde artış gösteriyor. Türkiye’de de 2016 yılına kadar ciddi bir büyüme ivmesi ile gelen sektör, her ne kadar yaşanan terör olayları ve limanların yeniden yapılandırması ile bir duraklama dönemine girmiş gözükse de, yurt dışına çıkarak gemi seyahatine katılanlarda artışlar yaşandı. Yeni havalimanının açılışı ve 2020’de Cruise limanlarımızın tamamlanması sonrasında, 2021’den itibaren Cruise pazarında ciddi bir patlama yaşanacağını öngörüyoruz. Cruise Planet markamız ile işbirliği yaptığımız dünyanın en güçlü Cruise şirketleri de, Türkiye’ye olan güvenlerini, Türkiye’nin gelecekte değerli bir Cruise merkezi olacağı söylemleri de bu inancımızı pekiştiriyor. Cruise Planet için yakın gelecekteki hedefimiz, Türkiye’de Cruise seyahati yapan tüm seyahat severlerin, yeni Cruise seyahatlerini bizden araştırarak almalarını sağlamaktır. Uzun vadede ise hedefimiz Türkiye’deki know-how’ımız sayesinde sorumlusu olduğumuz Dubai, Katar, Yunanistan, Azerbaycan ve İran’daki seyahat severlerin de web sitemize girmeden Cruise seyahatine çıkmamalarıdır.” şeklinde konuştu. Polat sözlerine, “Dünya genelinde yapılan araştırmaları dikkatle incelediğimizde şunu çok rahat söyleyebiliyoruz ki, Cruise geçmişte algılandığı üzere sadece orta yaş üzerinin gittiği bir seyahat şekli değil artık. Artık daha geniş yaş gruplarına dağılan homojen bir yapı olduğunu, özellikle 37 yaş altı seyahat severlerin her yıl %32 gibi bir oranda satın alma talebinin arttığını söyleyebiliyoruz. Bunda en önemli etkenin, günümüzde birçok Cruise rotasında çok daha rekabetçi fiyatların ortaya çıkması ve geçmişe nazaran her yaş grubuna hitap eden gemi içi etkinliklerin de zenginleşmesine bağlıyorum.” dedi.

Çağdaş Polat’ın ardından, söz alan Cruise Müdürü Onur Ovacık ise; Cruise seyahatlerinin kara turlarına göre avantajlarını, gemi seyahati boyunca ne tarz aktivitelerinin yapılabileceği hakkında bilgi verdikten sonra, Türkiye’de en çok tercih edilen Cruise rotalarını da basına aktardı.

H.I.S Turizm hakkında:
Dünyanın en büyük tur operatörlerinden olan Japonya merkezli H.I.S Turizm, 70 ülkede, 554 ofisi ve 18.000’in üzerinde çalışanı ile dünya turizmine değer katıyor. 1980 yılında HideoSawada tarafından Japonların yurt dışı seyahatlerini organize etmek üzere kurulmuş olan H.I.S. Turizm; bugün, Tur Operatörü, Hotel Zinciri, Robot Otel, Tarım ve Enerji sektörlerinde faaliyet gösteren global bir şirket. 2005 yılında Türkiye ofisinin açılması sonrası Türkiye’de hızla büyüyerek HISMice, hisgo, SKYhub, Edugate, Fuar Sepeti, Qualita, Expatfare, bizvize, EXPOhis, mobilefest, HIS Medical Travel ve 09 Nisan 2019’da basın duyurusu yapılanCruise Planet markaları ile Türkiye turizmine değer katan çözümler sunmaktadır.

Tokyo borsasında 1.seviyede, TYO: 9603 kodu ile işlem görmektedir.
2018 yılında, global olarak 5,6Milyar Amerikan Doları ciro değerine ulaşmıştır.
2005 yılında açılan Türkiye (İstanbul ve Ankara) ofislerinde, bugün130’un üzerinde çalışan ile kurumsal seyahat, kişiye özel rezervasyonlar, vize hizmetleri, fuar, uçak bileti, yurtdışı eğitim danışmanlığı ve etkinlik ihtiyaçları için paket çözümler sunmaktadır.H.I.S şirketler grubunun kuruluşunun 38.yılı nedeniyle, turizm alanında H.I.S’in en iyi ofislerinin belirlenmesi için Japonya’nın Tokyo şehrinde düzenlenen etkinlikte,554 ofis arasında H.I.S Turizm’in en iyisinin Türkiye ofisi seçilmesi, dikkatlerin bir kez daha H.I.S. Türkiye’ye çevrilmesini sağladı.

turizmgunlugu.com

__________________
Eski bir kadınım ben,
Siyah-Beyaz fotoğrafları,
45'lik plakları özlüyorum...
Yine bir gül nihal alıyor gönlümü
eteklerim uçuşarak vals yapıyorum..
Beyoğlu'nda gezerken Pera'yı düşlüyorum
Yelpaze ile serinlemek,
Naif birkaç sözcükle ısınmak istiyorum.
Yüzüne bakmaya utandığım,
elimi tutmaya kıyamayan,
Aşklar hayal ediyorum...
Eski bir kadınım ben,
İnce bir dantel gibi işlemeden hayatı,
Ölmek istemiyorum...
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
arama motoru, cruise, türkiye


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Türkiye'nin yerli arama motoru Yaani tanıtıldı CLasS Arama Motorları Haberleri 2 17 Eylül 2018 21:59
Tom Cruise Resimleri ArsenLupen Yabancı Ünlü Resimleri 0 18 Ocak 2016 19:43
Tom Cruise'un sevinci! Kalemzede Haber Arşivi 0 20 Temmuz 2012 14:52
Grinfe,internet,arama motoru,müzik Türk arama motoru güçleniyor! Deep Alternatif Arama Motorları 0 10 Aralık 2011 02:36
Tom Cruise ve Katie Holmes’in Kızı Suri Cruise; Küçük Bir Moda Takipçisi!.. Sevda Ah Kadınlar 0 30 Kasım 2011 16:20