IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Allecra

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Temmuz 2019, 09:09   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Antalya, Instagram'da İbiza'yı geride bıraktı





Turizm yarışı sosyal medyanın hızla yayılmasıyla birlikte artık paylaşımlarla, etiketlerle, konum bilgileriyle yapılıyor. Buna göre, Instagram'da en çok paylaşımı yapılan şehir Antalya. Antalya'yı lüks tatil bölgesi İbiza takip ediyor.

Her yıl kendi rekorunu kıran Antalya bu yılda yine rekorlarına devam ediyor. Dünyadaki pek çok turizm destinasyonundan hızlı bir büyümeye imza attığı Antalya, sosyal medya hesaplarında da paylaşımın zirvesinde. Gittiği yerde konumunu ve çektiği fotoğrafın Antalya'dan olduğunu gösteren paylaşım sayısı ünlü turizm destinasyonlarını bile geride bırakıyor.

ROTAYI DA BELİRLİYOR

Milliyet gazetesinden Duygu Erdoğan’ın haberine göre, yapılan pek çok araştırma, tatil yeri seçmek için yeni trendin 'Instagram' paylaşımları olduğunu gösteriyor. Sosyal medya üzerinden paylaşılan tatil fotoğrafları, yeni nesil tatil planında öne çıkıyor. Buna göre tatilci, hem gideceği yeri Instagram'da yapılan paylaşımlara bakarak seçerken, hem de o bölgede neler yapması gerektiğini yine bu kanal üzerinden araştırıyor.
Bu sayede Türkiye ve dünya üzerinde herhangi bir yer, bir anda çok meşhur olabiliyor.

EN YAKIN TAKİPÇİ İBİZA

Dünyanın ünlü tatil destinasyonları içinde Antalya, Instagram'da 20 milyonun üzerinde paylaşımda gösteriliyor. Bu paylaşımların çok büyük bir kısmı, şehrin tarihi, doğal ve kültürel turizmine ilişkin görüntüleri içeriyor. Antalya'nın dünyadaki en yakın takipçilerinden biri olan ibiza'nın paylaşım sayısı 15 milyon.

Yabancıların son aylarda şehirden yaptıkları fotoğraf paylaşımlarındaki artış, Antalya turizminin; yılın ilk 6 ayında yaptığı atağı da ortaya koyuyor.

Antalya' havayoluyla gelen turist sayısı 21 Temmuz itibariyle 7 milyon 177 bin oldu. Geçen yılın aynı dönemine oranla fark 1 milyonu aştı. Geçen yıl 21 Temmuz'da gelen turist sayısı 6 milyon 162 bin seviyesindeydi. 1 Ocak-21 Temmuz tarihleri arasinda 4 milyon 605 bin turistin geldiği 2017'ye oranla ise fark 2.5 milyona dayandı.

BODRUM TAKİPTE

Turizmin bir diğer cazibe merkezi Bodrum da dünya devleriyle yarışıyor. İlçenin Instagram paylaşım oranı 9 milyona yaklaşıyor.

Paylaşımlarda Antalya'nın önemli merkezlerinden Alanya 4.2 milyon gönderiyle üst sıralarda yer alıyor. Ardından 3.1 milyon gönderi ile Marmaris, 3 milyon gönderi ile Çeşme, 2 milyon gönderi Alaçatı, 1.9 milyon gönderi ile Fethiye geliyor. Kaş'tan (Kaputaş) 1.8 milyon gönderi paylaşılırken, Ayvalık'tan 1.1 milyon, Kuşadası'ndan 836 bin gönderi yapıldı.

NTV

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
antalya, bıraktı, geride, ibiza, İnstagram


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Spotify 40 Milyonu Geride Bıraktı SeckiN Bilim Dünyasından Son Haberler 0 22 Mayıs 2014 11:27
Instagram 150 milyonu geride bıraktı SeckiN Diğer Sosyal Ağlardan Haberler 1 09 Eylül 2013 23:46
Windows 95, 18 Yılı Geride Bıraktı SeckiN Windows 0 28 Ağustos 2013 21:05
Ve S4, S3'ü geride bıraktı! Zen Samsung 0 25 Mayıs 2013 10:59
İddialı Rakiplerini Geride Bıraktı aLya Haber Arşivi 0 22 Aralık 2011 09:37