IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Turizm (https://www.ircforumlari.net/turizm/)
-   -   Ağrı'daki Bintosun Şelalesi keşfedilmeyi bekliyor (https://www.ircforumlari.net/turizm/1010085-agridaki-bintosun-selalesi-kesfedilmeyi-bekliyor.html)

Zeytin 02 Mayıs 2023 12:27

Ağrı'daki Bintosun Şelalesi keşfedilmeyi bekliyor
 
Ağrı'nın Tutak ilçesinde yaklaşık 30 metre yükseklikteki kayalıklardan dökülen Bintosun Şelalesi, keşfedilmeyi bekliyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Ağrı'nın Tutak ilçesine yaklaşık 20 kilometre uzaklıkta bulunan Bintosun köyünün kuzeyindeki şelale, ilkbahar aylarında kar ve yağmur sularıyla besleniyor.

Çevre köylerde yaşayan az sayıda kişinin bildiği ve yaklaşık 30 metrelik kayalıklardan dökülen şelale, ilkbahar ve yaz aylarında piknik yapmak isteyenlerin uğrak mekanı haline geliyor.

Baharın renklerine bürüne şelale ve çevresi, dron ile görüntülendi.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Köylülerden Muhammed Ali Gülçin, şelalenin daha çok bilinmesini istediklerini söyledi.

İlkbahar aylarında şelalenin çevresinde çiçeklerin açtığını belirten Gülçin, "Herkesi bu güzel manzarayı görmeleri için buraya davet ediyoruz. Piknik yapılacak yerler ve ağaçlar var. Şelalede ilkbahar ve sonbahar dönemlerinde yoğun su oluyor. Vatandaşlar da pikniğe geliyor" diye konuştu.

ntv


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:58.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk