IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Mart 2012, 10:24   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Avea’dan ultra kampanya!




Güç, hız, performans ve tasarımı yeni nesil teknolojilerin tümünü karşılayan Acer Aspire S3 Ultrabook, Avea farkıyla teknoloji tutkunları ile buluşuyor.

Acer Aspire S3 Ultrabook yanında Avea Jet Mobil Modem, faturasız SIM kart ve 3 ay geçerli 4 GB internet paketi ile sadece Electro World Mağazalarında satışa sunuluyor

Türkiye’nin en genç ve en dinamik GSM operatörü Avea; teknolojinin en son yeniliklerini, müşterilerini memnun edecek kampanyalar ile buluşturmaya devam ediyor.

Electro World mağazalarında satışa sunulan ve hızlı işlemcisi, geniş sabit disk kapasitesi ve eşsiz tasarım özellikleri ile teknoloji severlerin yeni göz bebeği Acer Aspire S3 Ultrabook’u alanlar, beraberinde Avea Jet Mobil Modem, hediye faturasız SIM kart ve 3 ay boyunca 4 GB internet paketine ücretsiz olarak sahip oluyorlar.

Güç, hız, performans, tasarım, yeni nesil teknolojiler, uzun pil ömrü, verimlilik, hafiflik, kullanım kolaylığının yanı sıra mobil ihtiyaçların tümünü karşılayan Acer Aspire S3 Ultrabook, Avea farkıyla; Electro World’ün Astoria, Antares, Capacity, Gordion, Bursa, Viaport, Bostancı, Kartal, 365, Konya, Ankamall, Maslak, Adapazarı, Gop, Torium Avm, Denizli, Anatolium, Diyarbakır olmak üzere 18 mağazasında teknoloji tutkunlarını bekliyor.

Neden Acer Aspire S3 Ultrabook?

Ultra-İnce: En ince noktasında yalnızca 13 mm olan Acer Aspire S3 Ultrabook, görüntü teknolojisi ile kenar kalınlığını üçte bire incelterek 13.3" çerçeve oluştur.

Ultra-Hafif: Acer Aspire S3 Ultrabook, Alüminyum/Mg-Al tasarımı ile şık görünümünün yanı sıra, ağırlığı 1,4kg'dan bile hafiftir. LCD ekranını dış etkenlerden korur.

Instant Connect: Kullanıcının favori erişim noktalarını hafızasında tutarak, anında yeniden bağlanma özelliği ile internete yalnızca 2,5 saniyede giriş sağlar. Yani; Acer Instant Connect teknolojisine sahip olmayan dizüstü bilgisayarlara göre, 4 kat daha hızlıdır.

Kaliteli ve Zengin Dolby® Ses: Aspire S3 Dolby® Home Theater® v4 ile profesyonelce ayarlanmış hoparlörler, sesin sinema kalitesinde ulaşmasını sağlarken; HDMI® bağlanabilirlik yüksek tanımlı büyük ekranı ile eğlencenin kapılarını açar. Acer clear.fi yazılımı ile, kullanıcıların ev veya iş yerlerinde kendi ‘’bulut’’larını (cloud) oluşturmasına yardımcı olur. Tek bir tıkla; müzik, fotoğraf ve ----- dosyalarına ulaşım sağlar. Ayrıca yine clear.fi aracılığıyla; sosyal ağlardaki güncellemeleri takip etmeyi ve içerik paylaşmayı kolaylaştırır.

Kesintisiz Bağlantılar: Acer Crystal Eye 1.3 MP HD web kamerası ve Acer ----- Conference Manager anında mesajlaşma yazılımı; en kaliteli görüntülü ve sesli iletişim için ideal bir ortam sunar. Ayrıca kısa mesafeli kablosuz aktarımlar için Bluetooth® 4.0 ile düşük enerji harcar.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
avea’dan, kampanya, ultra


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Her şey dahil kampanya Avea'da! Deep Türk Telekom 0 09 Şubat 2012 22:09
Avea’dan muhteşem kampanya! Deep Türk Telekom 0 11 Aralık 2011 23:54
Avea ve IDO'dan kampanya! Slipknot Türk Telekom 0 06 Ağustos 2010 15:27
Avea ve Vatan'dan kampanya! Slipknot Türk Telekom 0 29 Haziran 2010 19:28
Avea'dan çok lezzetli bir kampanya! Dilara Türk Telekom 0 07 Haziran 2010 20:37