IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 10 Aralık 2012, 13:27   #1
Zen
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dünyanın en iyi yüzücüleri Turkcell desteğiyle İstanbul’da kulaç atacak




Dünyanın en iyi yüzücüleri Turkcell desteğiyle İstanbul’da kulaç atacak

Turkcell’in ulusal sponsoru olduğu Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası, 12-16 Aralık’ta İstanbul Sinan Erdem Spor Salonu’nda düzenlenecek. 162 ülkeden 950 sporcunun rekor katılımıyla yarışacağı şampiyonada Türkiye’yi 27 sporcu temsil edecek

Türkiye'nin lider iletişim ve teknoloji şirketi Turkcell bireysel sporlara desteğini artırarak sürdürüyor. Turkcell’in ulusal sponsor olarak destek verdiği 11. Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası 12-16 Aralık tarihinde dünyanın en iyi yüzücülerini İstanbul’da buluşturacak. Türkiye’nin ilk defa evsahipliği yaptığı organizasyon rekor ülke ve sporcu katılımıyla gerçekleştirilecek. 11. Düzenlenen şampiyonada havuzdan çok sayıda rekor çıkması bekleniyor.

Koray Öztürkler: 2020 yolunda bireysel sporların en büyük destekçisiyiz
Turkcell’in 2020 Olimpiyat Oyunlarına evsahipliği yapabilmesi için atılan adımlara tam destek verdiğine dikkat çeken Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Koray Öztürkler, “Aralarında yüzmenin de bulunduğu 6 bireysel branşta federasyonlarımızın ana sponsorluğunu yapıyor, ulusal ve uluslararası şampiyonalara destek veriyoruz. Son olarak dünyanın en iyi yüzücülerini ağırlayacak Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’na destek vermenin heyecanının yaşıyoruz. Son yıllarda Türk yüzücüleri uluslararası düzeyde oldukça ilerleme kaydetti. Turkcell olarak yüzme sporuna yaptığımız desteği sürdürmeyi hedefliyoruz. Şampiyonaya katılacak tüm yüzücülerimize başarılar diliyor, sporseverleri de bu müthiş mücadeleye tanık olmaya çağırıyorum” dedi.

Ahmet Bozdağın: Yüzücülerimizden finaller bekliyoruz
Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Ahmet Bozdoğan da “Türk sporu için çok önemli bir organizasyon. Yüzücülerimiz son dönemde büyük gelişme gösterdiler. Geçtiğimiz hafta düzenlenen Avrupa Şampiyonası’nda birçok Türkiye rekoru geldi. Bu şampiyonada da yüzücülerimizden yarı final ve finaller bekliyoruz. Turkcell’in federasyonumuza ve bu şampiyonaya verdiği destekler için teşekkür ediyorum” dedi.

Phelps’i geçen yüzücü İstanbul’da kulaç atacak, 800 milyon izleyecek
2012 Londra Olimpiyatları’nda 400 metre karışıkta efsane yüzücü Michael Phelps’i geçerek altın madalya alan 8 olimpiyat madalyalı ve yüzmenin son dönemdeki en popüler ismi Amerikalı Ryan Lochte ile olimpiyat ve dünya rekorlarının sahipleri İtalyan Federica Pellegrini ve Fabio Scozzoli, Fransız Frederic Bosquet ve Florent Manaudou, Macar Laszlo Cseh ve Çinli Ye Shiwen gibi yüzücülerin yer alacağı İstanbul’daki Dünya Kısa Kulvar Yüzme Şampiyonası’nda Türkiye’yi 27 sporcu temsil edecek. Yarışları, dünyada 800 milyon kişinin izleyeceği tahmin ediliyor.

Havuz 1400 ton
Şampiyona için Sinan Erdem Spor Salonu’na 8 kulvarlı 1400 ton su alandan oluşan olimpik yarışma havuzu ile salon dışına aynı boyutta ısınma ve soğuma havuzu yapıldı. Havuzlar 7 günde bitirilirken, özel teknolojili çelik havuzların kurulumunda, özel torklu 30 bin vida kullanıldı. Kurulan havuzlar için Sinan Erdem Spor Salonu’nun zeminini 2 metre yükseltilirken yer eğiminin ortadan kaldırılması için 50 metreküp beton döküldü. Ayrıca olimpik havuzlar için 7 kamyon kum kullanılarak sıkıştırma yapıldı. İki havuzun maliyeti ise pay edildi.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
kulaç


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Dijital ve teknoloji dünyasının kalbi İstanbul'da atacak! Sevda Bilim Dünyasından Son Haberler 1 03 Ekim 2012 17:51
Güney Kore desteğiyle 2017'de esnek ekranlar piyasada Ezgi Bilim Dünyasından Son Haberler 0 24 Temmuz 2012 15:08
Turkcell, ''dünyanın en iyi çağrı merkezi''! Pargali Turkcell 0 30 Mart 2012 10:21
Google Earth 4.3 Beta yenilenen 3B desteğiyle yayımlandı. Ocean Ağ, Network ve Networking 0 22 Ağustos 2008 01:05