IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Turkcell (https://www.ircforumlari.net/turkcell/)
-   -   Turkcell Teknoloji Zirvesi Bugün Yapılacak! (https://www.ircforumlari.net/turkcell/791523-turkcell-teknoloji-zirvesi-bugun-yapilacak.html)

UzmaN 04 Nisan 2018 09:00

Turkcell Teknoloji Zirvesi Bugün Yapılacak!
 
Türkiye’nin en kapsamlı ve geniş katılımlı teknoloji etkinliği Turkcell Teknoloji Zirvesi için sayılı dakikalar kaldı. 2010 yılından bu zamana her yıl düzenlenen Turkcell Teknoloji Zirvesi, bu yıl Haliç Kongre Merkezi’nde kapılarını açıyor. Peki, bu etkinlikte neler konuşulacak?

Turkcell Teknoloji Zirvesi etkinliği 09:00‘da “Türkiye.Bugün.Şimdi” mottosu ile başlayacak. Canlı olarak yayınlanacak olan bu etkinlikte birbirinden değerli konuklar yer alacak.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Etkinlikte; Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan; Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Dr. Ömer Fatih Sayan ile Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu’nun katılacağı zirvenin bu yılki konuşmacıları arasında yapay zeka konusunda dünyanın öncü isimlerinden Profesör Stuart J. Russell, GSM Operatör Birliği (GSMA) Genel Direktörü Mats Granryd, IBM Watson ve Bulut Platformu Portföyü’nden Sorumlu Başkan Yardımcısı Rob High ile TBWA Global Kreatif ve İçerik Direktörü Theodor Arhio yer alacak.

Etkinliğe katılanlar, Turkcell Teknoloji Zirvesi‘nin özel iOS ve Android uygulaması sayesinde; oturumları telefon ve tabletleri üzerinden takip edebilecek. Katılımcılar ayrıca Turkcell’in BiP uygulaması üzerinden Teknoloji Zirvesi kanalını takip edip, etkinlik ile ilgili bilgilere anında ulaşabilecek.

Twitter’da #TeknolojiZirvesi etiketi ile etkinlikle ilgili detayların paylaşılacağı Turkcell Teknoloji Zirvesi’ni, canlı olarak izleyebilirsiniz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net