IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Türkiye Kupası (https://www.ircforumlari.net/turkiye-kupasi/)
-   -   Sakaryaspor 2-1 Karaköprü Belediyespor (Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur) (https://www.ircforumlari.net/turkiye-kupasi/942312-sakaryaspor-2-1-karakogoogle-page-rankingu-belediyespor-ziraat-turkiye-kupasi-3-tur.html)

Dedecan61 28 Ekim 2021 20:02

Sakaryaspor 2-1 Karaköprü Belediyespor (Ziraat Türkiye Kupası 3. Tur)
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sakaryaspor 2-1 Karaköprü Belediyespor

SPOR264.COM:- Sakaryaspor, Türkiye Kupası 3.Tur maçında sahasında Karbel Karaköprü Belediyespor'u konuk etti. Ligin son haftasında deplasmanda alınan İnegölspor galibiyetiyle morallenen yeşil-siyahlılar TFF 3.Lig temsilcisi karşısında yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıktı.

Teknik direktör Ercümend Coşkundere, lig maçlarında fazla forma şansı bulamayan ve genç futbolcuları bu karşılaşmada tercih etti. Maça hızlı başlayan Sakaryaspor Hurşit Taşçı'nın frikik golüyle 23.dakikada 1-0 öne geçti.

Bu gole konuk ekip Karaköprü Belediyespor Emre Kocadağ'ın uzak mesafeden harika golüyle karşılık verdi. Bu gol ilk yarının skoru oldu. 1-0

İkinci yarıda teknik direktör Ercümend Coşkundere, Tahir Babaoğlu, Ömer Bozan, Serkan Odabaşoğlu, Ramazan Toprak ve Oğuz Yıldırım gibi as oyuncularını sahaya sürdü. Maçın 90+6'ncı dakikasında Oğuz Yıldırım'ın ortasında Serkan Odabaşoğlu temiz bir kafa vuruşuyla topu ağlara gönderdi .Bu golün santrası yapılmazken Sakaryaspor Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükseldi.



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net