IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  reklamver

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Harika

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08 Ocak 2025, 19:14   #1
Çevrimiçi
~ ▪ KraLiÇe ▪ ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Şalgam turşusu




1 kg şalgamı soyup iri parçalar halinde doğrayın.
Kaynar tuzlu suda çok az haşlayın. Kavanoza koyun.
5 su bardağı su için 2 su bardağı sirke,
1 baş dövülmüş sarımsak ve 1 tepeleme çorba kaşığı turşu tuzu hesabıyla turşuyu hazırlayıp bir hafta bekletin.

__________________
𝔹𝕚𝕣 𝔽ı𝕊ı𝕃𝕥ı𝕞 𝕐𝕖𝕥𝕖𝕣
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şalgam Mucizesi.! Ecrin Alternatif Tıp 0 21 Ekim 2014 20:25
Şalgam Dolması Elysian Dolma ve Sarmalar 3 24 Mayıs 2014 14:42
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) Burce Turşular 0 23 Mayıs 2014 23:50
Şalgam - Şalgam Nedir - Şalgam Yetiştiriciliği YapraK Türkiye'nin Coğrafi Bölgeleri 0 14 Mart 2010 21:37
Zeytinyağlı Şalgam YapraK Zeytinyağlılar 0 26 Mart 2009 05:57