![]() |
![]() |
|
![]() | #1 | |
Çevrimiçi ~ ▪ KraLiÇe ▪ ~ ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Karnabahar turşusu Dolgunlardan karnabahar Sarımsak Sirke Karnabaharları parçalar halinde bir kavanoza veya bidona yerleştirin. Topraktan küp varsa daha güzel olur. 1 litre suya 200 gram tuz hesabıyla yarım bardak da sirke koyarak suyunu üstüne dökün. 5 gün sonra kontrol edin. Tuzu azsa ilave edin. Çoksa su ilave edin. 20 günde hazırdır.
__________________ 𝔹𝕚𝕣 𝔽ı𝕊ı𝕃𝕥ı𝕞 𝕐𝕖𝕥𝕖𝕣 Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir. | |
| ![]() |
![]() | #2 |
Çevrimiçi ![]() ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Cevap: Karnabahar turşusu Çok severim, konunun görseli de olsaymış @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________ I suffered, I learned, I changed.. |
| ![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Karnabahar haşlarken | Sarya | Nedir? | 1 | 21 Şubat 2022 17:26 |
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) | Burce | Turşular | 0 | 23 Mayıs 2014 23:50 |
Karnabahar Pane | Elysian | Sebze Yemekleri | 0 | 25 Nisan 2014 10:41 |
Karnabahar (karnabit) | Ecrin | Alternatif Tıp | 0 | 09 Ağustos 2013 16:56 |
Karnabahar dip sos | Adrasteia | Soslar | 0 | 22 Ocak 2012 11:01 |