IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  vaybe sohbet

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

4Beğeni(ler)
  • 1 Post By Harika
  • 2 Post By Beatrice
  • 1 Post By Aperson

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 08 Ocak 2025, 19:17   #1
Çevrimiçi
~ ▪ KraLiÇe ▪ ~
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Karnabahar turşusu




Dolgunlardan karnabahar
Sarımsak
Sirke

Karnabaharları parçalar halinde bir kavanoza veya bidona yerleştirin. Topraktan küp varsa daha güzel olur. 1 litre suya 200 gram tuz hesabıyla yarım bardak da sirke koyarak suyunu üstüne dökün. 5 gün sonra kontrol edin. Tuzu azsa ilave edin. Çoksa su ilave edin. 20 günde hazırdır.

__________________
𝔹𝕚𝕣 𝔽ı𝕊ı𝕃𝕥ı𝕞 𝕐𝕖𝕥𝕖𝕣
Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karnabahar haşlarken Sarya Nedir? 1 21 Şubat 2022 17:26
Balcan Turşusu (Patlıcan Turşusu) Burce Turşular 0 23 Mayıs 2014 23:50
Karnabahar Pane Elysian Sebze Yemekleri 0 25 Nisan 2014 10:41
Karnabahar (karnabit) Ecrin Alternatif Tıp 0 09 Ağustos 2013 16:56
Karnabahar dip sos Adrasteia Soslar 0 22 Ocak 2012 11:01