![]() |
Turşular DomaTes TurŞuSu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Domates Turşusu Malzemeler:
|
Cevap: TurshuLar KiraZ TurŞusu Kirazlari toplayip saplarini cikartin.Kavanoza koyduktan sonra bol tuzlu, su yapip uzerini kapliycak sekilde ortun.Kiraz tursusuna sirke ve sarimsak koyulmaz ama damak tadi deneyebilirsiniz.Ayrica tursunuz olduktan sonra sogan ve sarimsakla kavurup yemenizi tavsiye ediyorum. alıntıı |
Cevap: TurshuLar Karpuz Turşusu Karpuz ile hazırlayabileceğiniz son derece orijinal bir tarif, karpuz turşusu. Bunun için yapmanız gereken karpuzu dilimlemek ve meyvesini ayırmak. 5 santimetre uzunluğunda ve 2,5 santimetre genişliğinde doğradığınız kabukları 5 dakika kadar haşladıktan sonra soğuk suya tutun. Ardından 1,5 litre suya 100 gram tuz ekleyip kabukları içine atın. Altı saat bekletin, suyu süzüp aynı işlemi iki sefer daha tekrarlayın. Son defasında kaynatma süresine birkaç dakika daha ilave edin.Daha sonra bir tencereye 650 ml elma sirkesi, 400 gram şeker, 250 ml su, 2 kaşık karanfil ve bir çubuk tarçın koyup kaynatın. Kaynayınca kabukları ekleyip 40 dakika kadar pişirin. Kavanozları bu karışımla doldurun, soğuduktan sonra sıkıca kapatın. |
Cevap: TurshuLar yukardaki kavonozları görünce canım çekti :( |
Cevap: TurshuLar Benim de.. |
Cevap: TurshuLar Bu turşuların hepsinden kurucam : ) |
Cevap: Turşular kur kur :D ben karPuz Turşusunu yemem sanıRım :D |
Cevap: Turşular Onun tadı nasıl olurki acaba : ) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:42. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk