IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet odaları

>
+
Etiketlenen Kullanıcılar

 
 
LinkBack Seçenekler Stil
Prev önceki Mesaj   sonraki Mesaj Next
Alt 01 Ekim 2009, 19:27   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Fasulye Turşusu




Malzemeler
yarım kilo taze fasulye
kalın tuz
sarımsak
tane kişniş
1 çay bardağı sirke
1 litre su

Fasulye Turşusu Yemek Tarifleri
Hazırlanış
Fasulyeleri temizleyin ve varsa kılçıklarını çıkardıktan sonra kaynar suyun içine atın ve 3 dakika kadar tutun.Çıkarıp soğuk suyun altında soğutun ve süzüp kurulayıp kavanoza alın.
1 litre suyu kaynatın ve soğuduktan sonra 1 su bardağı tuzu ve 1 çay bardağı sirkeyi ve 1 yemek kaşığı kadar tane kişnişi ekyelin ve kavanoza fasulyelerin üzerine doldurun.2 hafta bekledikten sonra yiyebilirsiniz.

afiyet olsun

 
Alıntı ile Cevapla

 

Etiketler
fasulye, tursusu, turşusu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Fasulye Turşusu Kavurması YapraK Yemek Tarifleri 1 05 Ekim 2012 19:29
Fasulye turşusu (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 25 Ocak 2011 00:18
Fasulye turşusu kavurması (ordu) Sır Yöresel Yemekler 0 24 Ocak 2011 19:36
Fasulye turşusu (trabzon) Sır Yöresel Yemekler 0 21 Ekim 2010 14:01
Kavurmalık Fasulye Turşusu YapraK Turşular 0 22 Mart 2009 03:18