![]() |
![]() |
![]() | #1 | |
Çevrimdışı ![]() IF Ticaret Sayısı: (0) | Fasulye Turşusu Malzemeler yarım kilo taze fasulye kalın tuz sarımsak tane kişniş 1 çay bardağı sirke 1 litre su Fasulye Turşusu Yemek Tarifleri Hazırlanış Fasulyeleri temizleyin ve varsa kılçıklarını çıkardıktan sonra kaynar suyun içine atın ve 3 dakika kadar tutun.Çıkarıp soğuk suyun altında soğutun ve süzüp kurulayıp kavanoza alın. 1 litre suyu kaynatın ve soğuduktan sonra 1 su bardağı tuzu ve 1 çay bardağı sirkeyi ve 1 yemek kaşığı kadar tane kişnişi ekyelin ve kavanoza fasulyelerin üzerine doldurun.2 hafta bekledikten sonra yiyebilirsiniz. afiyet olsun | |
| ![]() |
Etiketler |
fasulye, tursusu, turşusu |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ||||
Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
Fasulye Turşusu Kavurması | YapraK | Yemek Tarifleri | 1 | 05 Ekim 2012 19:29 |
Fasulye turşusu (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 25 Ocak 2011 00:18 |
Fasulye turşusu kavurması (ordu) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 24 Ocak 2011 19:36 |
Fasulye turşusu (trabzon) | Sır | Yöresel Yemekler | 0 | 21 Ekim 2010 14:01 |
Kavurmalık Fasulye Turşusu | YapraK | Turşular | 0 | 22 Mart 2009 03:18 |