![]() |
Muşmula Turşusu Malzeme : 2 kg. muşmula 1 dilim ekmek içi. Yapılışı: 1- Muşmulaların çürüksüz ve orta yumuşaklıktakilerini alıp ayıklayıp yıkayınız. 2- Kavanoz veya turşu küpüne koyunuz. 3- Üzerine üstünü bir parmak geçecek kadar tuzlu su koyunuz (1 lt. için 35-40 gr. tuz hesabı ile). 4- Kavanozun ağzına çıkın yaptığınız ekmeği koyup kapatınız. 5- Serin yerde bekletiniz 15-2 ay sonra turşu yenebilecek hale gelir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:20. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk