![]() |
Yağlı Turşu Malzemeler 1 kg kırmızı biber 1 çorba kaşığı kaya tuzu 3 çorba kaşığı zeytinyağı Yarım demet dereotu 1 tatlı kaşığı tane karabiber 5 diş sarımsak Su Yapılışı Biberler uzunlamasına ikiye kesilir. Tohumları ve kalan damarları temizlenir. Bir tencereye 1 litre su ve zeytinyağı konur, kaynatılır. Biberler atılır, 5 dakika kadar haşlanır, süzgece çıkarılır. Soğuyan biberler kavanoza yerleştirilir. Üzerine tuz, karabiber, dereotu, sarımsak ve su eklenir. Kapak sıkıca kapatılır. Kavanoz çalkalanır. 20 gün bekletilir. Garnitür olarak da tüketilir. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:06. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk