![]() |
Peynirli Yoğurt Turşusu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Malzemeler 500 gram süzme yoğurt 500 gram sert beyaz peynir 5-6 adet arnavut biberi Taze otlar (kekik ve biberiye) Sızma zeytinyağı Peynirli Yoğurt Turşusu Yapılışı Önce, yoğurt ile rendelenmiş beyaz peyniri karıştırın. Elinizde ufak ceviz büyüklüğünde toplar yapın. Yoğurtlu topları taze otlara ve arnavut biberine bulayın. Kavanoza yerleştirin. Kavanozu dolduracak kadar sızma yağ ekleyip, serin, güneş almayan bir yerde, otların aromasını iyice alması için 3-4 gün ya da daha uzun süre bekletin. (sofra) |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:48. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk