![]() |
Acılı Yeşil Domates Turşusu 1 kg yeşil domates 15-20 adet acı sivri biber 6-7 diş sarımsak 2 tatlı kaşığı limon tuzu 2 çorba kaşığı tuz İçme suyu Domatesler 4 parçaya kesilir. Biberler de birkaç parçaya bölünür. Sarımsaklar dövülür. Uygun büyüklükte bir kavanooza Domatessarımsak biber kat kat konarak yerleştirilir. Üzerine tuz ve limon tuzu bırakılır. Yeteri kadar içme suyu doldurulur. Kapağı sıkıca kapatılır. Karışması için çalkalanır. Serin bir yerde 8-10 gün bekletilir. Alıntı |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:15. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk