![]() |
Pancar Sapı Turşusu [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 5 kilo pancar sapı (yapraklarının sap kısmı) 2 baş sarımsak Yarım litre üzüm ya da elma sirkesi Ağız tadına göre tuz Çabuk mayalanması için nohut Önce pancar saplarını çok yumuşamayacak şekilde haşlıyoruz tahminen 2-3 dakika olabilir.Pancar sapları soguduktan sonra 5 litrelik bir bidona karıştırdığımız ve erittiğimiz sirke tuz ve suyu ilave ediyoruz.Suyu bidonun agzına kadar doldurup üstüne sarımsakları ve nohutları atıp ağzını sıkıca kapatıyoruz. 3 4 gün boyunca bidonun içindeki suyun karışması için sallayın. |
Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:47. |
Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2025, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2025 IRCForumlari.Net Sparhawk